Skip to main content

Stadler Form | Fred ilmankostutin, valkoinen

Stadler Form | Fred ilmankostutin, valkoinen

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Kun ulkoilma viilenee ja alamme lämmittämään kotiamme, ilmankosteus laskee. Me, lemmikit, kasvit ja kalusteet kärsimme tästä kuivasta ilmasta. Fred ilmankostutin tuottaa lämmintä höyryä huoneeseen ja saa olon taas mukavaksi. Höyry jota Fred tuottaa on puhdasta, sillä siitä on jo poistettu bakteereja kuumentamalla. Eri väreinä saataavilla oleva Fred sopii huoneeseen kuin huoneeseen.

Höyrystin

Vesi saatetaan kiehumispisteeseen laitteen sisällä, jolloin syntyy puhdistettua vesihöyryä. Höyry leviää täydellisesti koko huoneeseen ja lisää kosteutta erittäin tehokkaasti. Tämä kostutin on ihanteellinen allergikoille. Höyrystimet ovat erittäin tuottavia, ja siksi niitä tulisi aina ohjata kosteusmittarilla. Koska lämmityselementti kalkkeutuu ajan myötä, on kalkinpoisto tehtävä säännöllisesti.

Optimaalisesti kosteutetun ilman hyödyt

Nenä, silmät ja iho eivät enää tunnu kuivilta. Tunnet olosi kotona mukavaksi.
Flunssan saamisen riski pienenee. Influenssavirukset selviytyvät vähemmän aikaa olosuhteissa, joissa on optimaalinen ilmankosteus. Myös limakalvoillesi tulee vähemmän rasitusta ja sairastumisen riski pienenee.
Sinä ja perheesi nukutte paremmin: Kuiva ilma ei ole hyväksi kenellekään. Nautit paremmasta ja rauhallisemmasta unesta kun ilmankosteus on optimaalinen.
Voit keskittyä paremmin: Tunnet olosi pirteämmäksi ja pystyt keskittymään paremmin
Pölylle altistuminen vähenee: Etenkin allergiaoireista kärsivät voivat hengittää vapaammin, sillä kostea ilma sitoo pölyhiukkasia.
Huonekalut, puulattiat ja maalaukset säilyvät paremmin: Halkeamilta ja muodonmuutoksilta vältytään
Soittimet pysyvät paremmin vireessä: pianoa, kitaraa ja viulua ei tarvitse virittää niin usein.
Kuiva sisäilma on ongelma pääasiassa talviaikaan kun keskuslämmitys on päällä. Sisäilman kosteus laskee silloin usein alle 30%:n. Ikkunoiden avaaminen ei auta, vaan useimmiten päinvastoin tekee ilmasta entistä kuivempaa. Kun ulkoilman lämpötila on 0°C vaiheilla, voi se pidätellä vain 4 grammaa vettä kuutiometriä kohden. Kun ulkoilma on 20 °C on vastaava luku 20 grammaa vettä kuutiometriä kohden. Jos suhteellinen kosteus ulkona on 69%, vastaa se vain 18% suhteellista kosteutta sisällä. Tämä kosteusvajaus voidaan korjata ainoastaan käyttämällä ilmankostutinta. Lääkäreiden suosittelema, ihanteellinen ilmankosteus on 40-60% välillä.

Tekniset tiedot:

Teho: 150-300W
Automaattinen virrankatkaisu veden loppuessa
Kosteudon tuotto max 360 g/h
Vesisäiliö 3,6 l
huonekoko max 125 m³/50 m²
Mitat(KxSxL): 267 mm x 363 mm x 363 mm
Paino: 2,9 kg
Hygrostaatti (ulkoinen)
Äänitaso 27-33 dB