Skip to main content

Yritys

Happy Work – Arvostavampaa
työelämää yksi lahja kerrallaan

Lahjalla voi onnitella, ilahduttaa, kiittää, yllättää tai osoittaa arvostuksensa. Sen perimmäinen viesti on, että olet tärkeä. Lahjojen antamisen tulisi olla niin helppoa ja kivaa, että niitä voi antaa ihan tavallisena päivänä.

Teimme tämän palvelun, jotta yritysten olisi helpompi tehdä näkyväksi ihminen työroolinsa takana, ja antaa aina onnistuneita lahjoja. Elämyksiä, palveluita ja tuotteita, jotka sen saaja on itse valinnut.

Ura meillä

Tavoitteemme on tehdä yksilöllisestä huomioimisesta osa työyhteisöjen arkea, ja nousta markkinajohtajaksi vuoteen 2025 mennessä. Haluaisitko mukaan matkallemme, jossa lisäämme arvostusta yrityksissä lahja kerrallaan? 

Happywork on kotimainen työpaikka, johon on mukava tulla. Meitä yhdistää uteliaisuus ja suunnitelmallisuus. Tiedämme, että vain kunnianhimoisella rohkeudella opimme uutta ja pääsemme tavoitteisiimme. Varaudumme eteemme tuleviin kupruihin avoimuudella, elämänmyönteisyydellä ja rehellisyydellä, jotta jokainen tiimistämme uskaltaisi laittaa likoon koko persoonansa.

Jätä avoin hakemus

Haluaisitko auttaa yrityksiä tekemään työntekijöiden ja asiakkaiden arvostamisesta arkipäivää? Kerro meille itsestäsi vapaan hakemuksen muodossa. 

hello(at)happywork.fi

Yhteydenottolomake

Haluatko että otamme yhteyttä?
Täytä lomake ja kuulet meistä pian.

Sales Contact Form (FI)

Yritys