Skip to main content

Philips | Hue Gradient Signe -älylattiavalaisin,valkoinen

Philips | Hue Gradient Signe -älylattiavalaisin,valkoinen

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Täydennä kodin sisustusta tyylikkään valkoisella, väriävaihtavalla Signe Gradient -valaisimella. Sen valo maalaa seinät kauniisti useilla eri väreillä ainutlaatuisen pehmeästi väriä vaihtavan tekniikan ansiosta.

Philips Hue Gradient Signe -sarja koostuu selkeälinjaisista, ainutlaatuisisen futurististista valaisimista, joilla voidaan luoda upeita valotehosteita. Kapean ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta tämä valkoinen Signe-lattiavalaisin sulautuu saumattomasti kodin sisustukseen. Älykäs Gradient -LED-moduuli on monenkirjava valonlähde, jonka värimaailma kattaa yli 16 miljoonaa väriä sekä myös dynaamisia monivärisiä valaistusteemoja, jotka sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin. Suuntaamalla valaisimen LED-moduulin seinää kohti voit valaista suurenkin seinäpinnan upean kirkkaalla väritehosteella. Voit esimerkiksi sijoittaa Signe-valaisimet huoneen nurkkiin ja synkronoida ne Hue Sync -sovelluksessa, joka peilaa tietokoneen monitorin tai television värejä. Signe muuttaa olohuoneen tai pelipisteen tunnelmaa sisällön mukaan! Valaisimen ohjaaminen on helppoa älylaitteilla, joissa on Hue-sovellus tai Hue-lisävarusteilla.

Lisäämällä Hue Bridgen (myydään erikseen, tuote 277763) saat kaikki Philips Hue ‑ominaisuudet käyttöösi. Hue Bridgeen voi lisätä jopa 50 älykästä valoa, joita voit ohjata kotona.

Voit ohjata kotonasi Hue Signe -valaisinta suoraan Bluetooth -yhteyden kautta ilman Hue Siltaa. Bluetooth ohjaamiseen on saatavilla oma Hue sovellus.

Signe- valaisimesta on saatavilla kahta väriä sekä lyhyempänä pöytämallina että pidempänä lattiavalaisimena.

HUE ominaisuudet:

Bluetooth yhteydellä voit ohjata valaisinta kotonasi myös ilman Hue Siltaa. Hue Bluetooth ‑sovelluksella voit ohjata kaikkia asunnon Hue-älyvalaisimia yhdestä huoneesta. Voit lisätä jopa 10 älyvaloa ja ohjata niitä näppärästi mobiililaitteen painikkeella.
Philips Hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.
Olemassa olevaan Philips Hue siltaan voi liittää jopa 50 polttimoa tai lamppua.
Nämä lamput ja valaisimet tuovat kotiin lämpimän tai viileän valkoisen sävyjä. Valoja voi säätää kirkkaasta himmeään yövaloon kulloisenkin tarpeen mukaan.
Voit säätää valoja myös kodin ulkopuolelta ja lisätä erilaisia työkaluja, kuten liiketunnistimia ja älykkäitä kytkimiä.
Korosta ainutlaatuisia hetkiä eloisalla valaistuksella. Luo dynaamisten valaistusmallien avulla sopiva tunnelma joka tilanteeseen.
Hanki yksittäinen lamppu, joka hehkuu monia saumattomasti yhteensopivia värejä samanaikaisesti. Värit sulautuvat luonnollisesti toisiinsa ja heijastuvat seinää vasten luoden ainutlaatuisen valotehosteen.
Voit käyttää kodin valaistuksen automatisoinnin apuna esimerkiksi rutiiniaikatauluja.
Philips Hue toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, kun käytössä on yhteensopiva Google Nest- tai Amazon Echo -laite. Kätevillä äänikomennoilla voit ohjata useita huoneessa olevia valoja tai vain yhtä lamppua.
Verkkoyhteyden avulla voit hallita kotisi valaistusta kätevästi suoraan älypuhelimeesi asennetun sovelluksen avulla.
Hue sync box -synkronointiboksin ja Hue Bridgen avulla voit viedä viihdesisältösi uusiin ulottuvuuksiin. Ympäröi itsesi Philips Hue ‑valoilla ja käynnistä elokuvasi, musiikkisi tai pelisi, niin näet, miten valaistuksesi elää viihdesisältösi rytmien ja värimaailman mukana.
Jotta saat kaiken hyödyn irti tuotteesta suosittelemme hankkimaan erikseen Hue sillan.
Tekniset tiedot:

Materiaali: alumiini
Väri: valkoinen
Hue White & Color ambiance, sekä valkoisen valon sävyt että kaikki värit
Korkeus: 145,8 cm
Pituus: 11,1 cm
Leveys: 11,1 cm
Nettopaino: 2,275 kg
Verkkovirta: 220-240 V, 50-60 Hz
Integroitu LED (ei vaihdettavissa)
Mukana toimitettavan lampun teho: 29 W
Valovirta, 2 700 K: 1 800 lm
Valovirta, 4 000 K: 2 550 lm
Käyttöikä jopa: 25 000 h
IP-koodi: IP20, kuiviin huonetiloisin
Himmennettävissä kaukosäätimellä: kyllä
Voidaan yhdistää Philips HUE -siltaan: kyllä