Skip to main content

Moccamaster | Optio -kahvinkeitin, ruusukulta

Moccamaster | Optio -kahvinkeitin, ruusukulta

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Moccamaster Optio Rose Gold on täydellinen lisäys keittiöösi. Keitin on käsintehty Hollannissa ja se keittää kuumaa, aromikasta kahvia. Kahvinkeitin keittää maukasta kahvia määrästä riippumatta ja on optimaalinen valinta myös silloin, kun et halua keittää täyttä pannua kahvia. Optio-keittimen uuttoaika määräytyy valitsemasi kahvimäärän mukaan. Lopputuloksena on aina täydellisen makuinen kahvi. Optio kahvinkeittimessä on erityistoiminto, jonka avulla voit valita keitätkö kokonaisen, vai puolikkaan pannun kahvia. Sinun tulee lisätä vain vesi ja kahvijauhe, sekä valita suodatusmääräksi kokonainen tai puolikas kannullinen ja kahvinkeitin hoitaa loput.

Keittimen hienous löytyy kahdesta erillisestä lämmityselementistä. Toinen elementti valmistaa kahvin sille parhaimmassa 92-96°C:n suodatuslämpötilassa, toinen puolestaan pitää kahvin optimaalisessa 80-85°C:n lämpötilassa aina sen nauttimiseen asti. Lämmityselementin lisäksi Moccamaster Optiosta löytyy automaatinen tippalukko, joka pysäyttää kahvin tippumisen suodatinsuppilosta, kun siirrät lasikannun kahvinkeittimestä. Tämä takaa siistin ja puhtaan kahvin valmistuksen. Keittimestä löytyy myös kalkinpoiston tarpeesta ilmoittava merkkivalo. Mikäli valo syttyy, tiedät, että keitin tulee puhdistaa kalkinpuhdistusaineella. Moccamaster Optio Rose Gold on tyylikäs ruusukullanvärinen kahvinkeitin, joka on kaunis ja visuaalinen elementti keittiöösi.

Keitin on nopea ja hiljainen. Keität sillä 10 kuppia kahvia, yhteensä 1,25 litraa. Keittimestä löytyy myös sekoittava aromikansi, sen maksimi liitäntäteho on 1520W ja siinä on automaattinen virrankatkaisu turvallisuuden takaamiseksi. Moccamaster Optio-keitin on ECBC-sertifioitu.

Laitteen mitat ovat: 320 x 170 x 355 cm