Skip to main content

Jooga & stressin karkoitus-verkkokurssi | Online

Jooga & stressin karkoitus-verkkokurssi | Online

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Jooga & stressin karkoitus-verkkokurssi | Online

Karkoita stressi joogalla!

Joogan suosio stressinhallinnan ja palautumisen tukena on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Yhä useampi on löytänyt joogasta, hengitysharjoituksista ja meditaatiosta lääkkeen stressin oireisiin kuten väsymykseen, hermoston ylivirittyneisyyteen sekä ahdistuksen ja kiireen tunteisiin. Jooga ja stressin karkoitus -verkkokurssin avulla lahjan saaja saa antaa kyytiä stressille ja samalla löytää lisää palauttavia hetkiä arkeen!

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää pääsyn Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssille, jonka avulla löydetään lisää palautumisen hetkiä arkeen, hellitään kehoa lempeällä joogalla ja koetaan läsnäolon rauhoittavat vaikutukset. Verkkokurssin sisältää 15 kpl erilaisia jooga-, meditaatio- ja hengitysharjoituksia. Kurssin käyttöaika on 6 kk elämyksen lunastamisesta, joten lahjan saaja voi edetä kurssilla omalla tahdillaan kaikessa rauhssa.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Jooga & stressin karkoitus -verkkokurssi soveltuu ihmiselle, joka kaipaa rentoutumisen ja hellittämisen hetkiä arkeen. Kurssin harjoitukset soveltuvat erityisen hyvin aloittelijoille ja rauhallisen joogan ystäville. Verkkokurssimme sopiikin jokaiselle ikään, kuntoon ja taitotasoon katsomatta!