Skip to main content

iRobot | Roomba Combo i5 -robotti-imuri

iRobot | Roomba Combo i5 -robotti-imuri

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Roomba Combo i5 on robotti-imurin ja -mopin yhdistelmä, jolla hoidat kaksin verroin siivoustehtäviä. Sama laite siivoaa niin leivänmurut kuin kuraiset kengänjäljet.

Vaihda ja moppaa

Hoida kaksi siivousaskaretta yhdellä laitteella. Imuroi lattiat tai liitä robottiin Roomba Combo® -vesisäiliö, jolloin se voi sekä imuroida että mopata kovat lattiapinnat.

Oppii tapasi siivota

Roomba Combo® i5 oppii siivoustapasi ja antaa niiden pohjalta yksilöllisiä suosituksia esimerkiksi automaattisista aikatauluista tai ylimääräisistä siivouksista siitepölykaudella ja lemmikkieläinten karvanlähtöaikoina.

Erittäin älykäs navigointi

Roomba Combo® i5 oppii kotisi pohjapiirustuksen ja luo siitä Imprint®-älykarttoja. Pohjakarttojen avulla se siivoaa järjestelmällisesti siisteissä riveissä, imuroi ja moppaa mistä haluat ja jatkaa latauksen jälkeen siitä, mihin se jäi mikäli siivousalue on suuri.

Helppokäyttöisyys

iRobot Roomba laitteiden käyttö ja huoltaminen on tehty erittäin helpoksi. Suomenkielinen iRobot Home sovellus opastaa laitteen käytössä heti asennuksesta alkaen. Sovelluksessa voit määrittää haluamasi automaattiset siivousajat ja alueet, voit myös käynnistää imurin etänä vaikka työpaikalta. Sovellus muistuttaa täyttyneestä pölysäiliöstä suodattimista automaattisesti. Tiesitkö, että et halutessasi tarvitse Internettiä tai sovellusta laitteen käytössä lainkaan? Painat vain Roomban Clean nappia ja Roombasi hoitaa loput.

iRobot Roomban se ehkä tärkein ominaisuus

Roomba robotti-imurien ehkä se tärkein ominaisuus on se millä lika poimitaan lattioilta ja matoilta. Tukkeutumattomat kumitelat pyörivät vastakkaisiin suuntiin laitteen alla näin poimien tehokkaasti lian, sekä roskat lattioilta ja matoilta pölysäiliöön. Roombassa on tehokas imumoottori minkä voimalla lika imetään teloilta suoraan pölysäiliöön. Useissa testeissä Roomban kumitelat ovat todettu erittäin tehokkaiksi jopa matoilla.

Roomban huoltaminen

Robotti-imuritkin tarvitsevat huoltoa ja hoivaa. iRobot Roomba imureissa käytetään patentoituja tukkeutumattomia kumiteloja perinteisen pyörivän harjan sijaan.
Kumitelat vähentävät merkittävästi teloihin kietoutuvia hiuksia ja kotieläimien karvoja. Tämä jos mikä on arjen luksusta!

Eteinen keittiö ja muut likaisemmat tilat

Muistatko kun viimeksi imuroit kiviä eteisestä edestakaisin liikkein? Roomba tekee aivan samalla lailla. Roomba osaa huomaa lattioilta ja matoilta likaisemmat kohdat tunnistaen pienet kivet irtoroskat ajaen ko. kohdan yli useamman kerran edestakaisin varmistaen, että lattia jää varmasti puhtaaksi.

Sohvat, Nurkat, portaat ja muut ”hankalat” paikat

Roomban ollessa alle 10cm korkea se pääsee helposti yleisimpien kalusteiden alle. Hyvänä nyrkkisääntönä on, että mikäli kalusteen alle on päässyt normaalilla imurin suulakkeella pääsee sinne Roomballakin. Lattialistat ja nurkat eivät ole laitteelle ongelma, koska Roombassa on näihin suunniteltu pyörivä sivuharja millä lika kerätään pölysäiliöön. Kaikissa Roomba malleissa on myös tunnistimet millä se automaattisesi välttää putoamisen esim. porrasaukkoon.

Normaaleista korkeuseroista Roomba selviää myös käden käänteessä. Mikäli lattialla on noin kahden senttimetrin korkuisia lattialistoja kiipeää se näistä kätevästi yli jatkaen siivousta seuraavassa huoneessa.

Hei Alexa, Google, Siri

Yhdistä Roomba Alexa-, Siri- tai Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa ja sano komento, ja Roomba alkaa toimia.

Me otamme siivouksen tosissamme

Yhdysvaltalainen yli 30 vuotta robotti-imureita valmistava iRobot on kehittänyt innovatiivisia siivousratkaisuja, jotka varmistavat, että siivoustyö tulee tehdyksi oikein, joka kerta.

Elä hetkessä. Älä sotkussa. Roomba robotti-imuri on suunniteltu siivoamaan aikataulujesi ja elämäsi ympärillä, jotta sinun ei tarvitse.