Skip to main content

Havu | Kielo -naisten rannekello, 32 mm & Puiset korvakorut – Lähde & Puurusetti – Visakoivu, valkoinen

Havu | Kielo -naisten rannekello, 32 mm & Puiset korvakorut – Lähde & Puurusetti – Visakoivu, valkoinen

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Aika näyttää hyvältä

Kielo on vastaus toiveisiinne. Havulta on jo pitkään kysytty siroa, näyttävää ja tyylikästä naisten rannekelloa. On siis aika näyttää hyvältä!

Suomalainen design, sveitsiläinen koneisto – vain parhaat osat

Kielo on suomalaisen designin taidonnäyte. Kellossa on käytetty suomalaista koivupuuta ja vain laadukkaimpia osia. Havun kaaret kellotaulussa tuovat modernin vivahteen tähän muuten klassisesti muotoiltuun naistenkelloon. Kielossa on tarkkakäyntinen sveitsiläinen Ronda 763 -kvartsikoneisto. Rannekkeen ensimmäiset palat ovat metallia, joten kello kestää erinomaisesti jokapäiväistä käyttöä.

Innovatiivinen rannekello – paras käyttökokemus

Kielossa myös kellon tausta on puuta, joten rannettasi vasten tunnet metallin sijasta puun lempeän kosketuksen. Puu ei hiosta kesällä, eikä kylmetä talvella.

Suomalainen brändi

HAVU on suomalainen brändi Oulusta ja on täysin suomalaisen perheyrityksen omistama. HAVU on tuotu markkinoille, jotta tyyli, asenne ja käyttömukavuus löytyisivät samasta kellosta.

Ominaisuudet:

  • Rungon halkaisija: 32 mm
  • Rungon paksuus: 7 mm
  • Lasi: Naarmuuntumaton safiirilasi
  • Kellotaulun väri: Valkoinen
  • Koneiston malli: Sveitsiläinen Ronda 763 -kvartsikoneisto
  • Vesitiiviys: 5 ATM
  • Rannekkeen leveys: 16 mm
  • Rannekkeen materiaali: Suomalainen koivu
  • Rannekkeen pituus: Helposti säädettävä, 185 mm. Pakkauksessa työkalu lyhentämistä varten.

 

Korvakorut:

Puiset korvakorut kruunaavat asukokonaisuuden. Lähde on näyttävän näköinen korvakoru. Näiden avulla takuulla erotut eduksesi.

Korumateriaalina laadukas Sterlinghopea

Korun metalliosat on valmistettu sterlinghopeasta, joka sisältää hopeaa 92,5%. Puhdas hopea on liian pehmeää korujen valmistamiseen, joten sterlinghopeassa on käytetty kuparia 7,5% osien kovuuden varmistamiseksi. Näin korut kestävät aikaa ja käyttöä.

Puumateriaalina suomalainen koivuvaneri

Korujen raaka-aineena toimii vastuullisesti suomessa valmistettu koivuvaneri. Koivuvaneri on valmistettu suomessa kasvaneesta koivusta. Käytämme koruissa vain parhaita raaka-aineita, näin voimme taata sinulle laadukkaat kotimaiset tuotteet.

Suomessa valmistetut puiset korvakorut

Nämä suomessa valmistetut korvakorut takuulla ihastuttavat. Olemme testanneet tuotteidemme kestävyyden ja seisomme vahvasti niiden takana.

Suomalainen muotoilu – tietysti tuttua Havun osaamista

Jos etsit tyylikästä, mutta omaperäistä korua, et ole yksin. Havut on suunniteltu asiakaslähtöisesti, ottaen huomioon tyylikkyyden ja käyttömukavuuden.

Ekologinen ja kestävä valinta

Kuten olemme aiemminkin kertoneet, puu on tämän päivän valinta, juurikin ekologisuutensa ansiosta. Oikein käsitelty puu kestää myös aikaa ja käyttöä.

 

Puurusetti:

Puumateriaali Suomalainen visakoivu Puun väri Vaalea Tekstiilin väri Valkoinen Leveys 11,9 cm Korkeus korkeimmasta kohdasta 4,8 cm Korkeus matalimmasta kohdasta 2 cm Rusetin paksuus 0,5 cm