Skip to main content

Aarni | Blues -puiset aurinkolasit, ruusupuu

Aarni | Blues -puiset aurinkolasit, ruusupuu

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Aarni Blues -puiset aurinkolasit ovat ajattomat klassikot Blues Brothersinkin loistavaksi toteamasta designista ja ne sopivat loistavasti niin kesän juhliin kuin veneilyyn. Kehykset ovat valmistettu ristiinliimatuista ruusupuuviiluista, jotka muodostavat erinomaisen kestävän ja kevyen rakenteen. Aarni Carbon Core™ -hiilikuituydin tekee aurinkolaseista aidosti kestävät, puun tuntumasta ja keveydestä tinkimättä. Hiilikuitukerros ristiinlaminoidaan puuviilujen väliin, jolloin aurinkolasien rakenteesta saadaan erittäin luja ja jäykkä. Tummanharmailla linsseillä varustettuna tämä malli sopii erinomaisesti joka tilanteeseen.

Linssit ovat valmistettu optisesti laadukkaasta polykarbonaatista, jotka suojaavat silmiäsi 100% haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Linssit ovat kevyet ja jopa 10 kertaa kestävämmät iskuja ja naarmuja vastaan kuin perinteiset muovi- tai lasilinssit.

Kaikki Aarni aurinkolasit toimitetaan mikrokuituliinan ja korkista valmistetun kotelon kanssa. Kotelon sisällä on mokkainen sisäpinta, joka kohtelee laseja hellästi. Kotelo on mahdollista taittaa kasaan taskuun, kun sitä ei tarvitse.

Huomioithan, että puu on luonnollinen materiaali, joten kuviointi ja sävy ovat yksilöllisiä kaikissa tuotteissa.

Ominaisuudet:

Tummanharmaat polarisoimattomat polykarbonaattilinssit
100% UVA- ja UVB-suoja
Mahdollista teettää linssit vahvuuksilla optikolla
Puumateriaali: ruusupuu
Carbon Core™ – Hiilikuituydin puuviilujen välissä
Saranat: jousitetut metallisaranat
Leveys: 144 mm
Korkeus: 48 mm
Sangan pituus: 139 mm
Mukana: aurinkolasit, mikrokuituliina, säilytyskotelo