Skip to main content

Viikonloppu lasi-iglussa | kahdelle – Sirkka

Viikonloppu lasi-iglussa | kahdelle – Sirkka

Kiitos tilauksesta. Tilatun palvelun toimittaa Elämyslahjat. Toimitusaika on n. 3 – 7 päivää. Saat lahjakortin tiedot sähköpostiisi suoraan elämyslahjoilta.
Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Viikonloppu lasi-iglussa kahdelle

Anna lahjaksi romanttinen yöpyminen 2022 valmistuneessa lasikattoisessa lämpimässä iglumökissä Levin Utsuvaaran upeissa maisemissa!

Iglumökki on 42 neliömetrin kokoinen ja huippuvarusteltu: iglusta löytyy mm. sauna ja ulkoporeallas, sekä oma terassi. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa tunnelmaa luovat biotakat.
Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy kattava Iittalan astiasto, astianpesukone sekä uuni/mikro. Käytettävissä on myös Wi-Fi, smart-taulutelevisio, pyykinpesukone, hiustenkuivaaja, älytabletti, laadukas SONOS-audiojärjestelmä, suksihuoltopaketti sekä parkkipaikka sähkötolpalla.

Iglusta avautuvat upeat näkymät luontoon, revontuliin ja tähtitaivaalle. Levin latureitit 100m päässä ja laskettelurinteiden lähin hissi 1km. Porotilalle matkaa on 300m.

Mitä elämyslahja sisältää?

Romanttiseen igluyöhön sisältyy:

  • 2 yön yöpyminen kahdelle (pe-su)
  • Luxury paketti sisältäen kuohuvaa, kylpytakit ja kylpyhatut sekä herkkuyllätyksen, joka sisältää mascarpone-leivokset, poron kuivalihaa ja suklaarasian
  • Lisäksi yöpyjät saavat lahjana Hohde-kosmetiikkapaketin sisältäen Hiusvita shampoon ja hoitoaineen, sekä Hohde -kasvovoiteen (arvo 149 eur)

 

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Romanttinen igluelämys sopii erinomaisesti puolisolle tai perheelle yllätykseksi tai rakkaalle ystäväpariskunnalle hemmottelulahjaksi.