Skip to main content

Spiegelau | Beer Tulip -olutlasi, 6 kpl

Spiegelau | Beer Tulip -olutlasi, 6 kpl

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Tulip-lasi on maailman suosituin olutlasimalli ja se sopii monille erityylisille oluille. Suuri maljaosa antaa runsasaromisille oluille tilaa tuoda laaja makumaailmansa esiin. Sulkeutuva maljaosa ohjaa oluen kielen etuosaan, jossa maltaan tuoma makeus aistitaan parhaiten. Lasi korostaakin oluen makeita maltaisia aromeja sekä Pilsner-oluiden humala-aromeja. Erityisesti lasista suositellaan nauttimaan Belgialaisia Ale-oluita, Pilsnereitä sekä voimakkaita Stout-oluita.

Makuominaisuudet:

Kuten viinit, myös oluet hyötyvät merkittävästi oikeanmuotoisesta ja ohutreunaisesta lasista jossa kunkin oluttyylin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Oikeanmuotoinen, tietyn tyylisille oluille suunniteltu lasi vahvistaa maistelun kannalta tärkeää tuoksumaailmaa ja ohjaa oluen juuri oikeaan kohtaan suussa.

Materiaaliominaisuudet:

Spiegelau-olutlasit valmistetaan laadukkaasta saksalaisesta lyijyvapaasta kristallilasista. Korkealaatuisen materiaalin vuoksi laseista saadaan valmistettua erittäin ohuita ja kevyitä. Ohut lasi korostaa oluen suutuntumaa sekä makua verrattuna paksureunaisiin tuoppeihin. Ohut lasi pitää oluen myös viileänä pidempään. Ohuudestaan huolimatta, lasit ovat erittäin kestäviä. Kestävyyttä on lisätty tuotantovaiheessa Platinum Glass-prosessilla, jossa lasimassasta puhdistetaan pienetkin lasin kestoa heikentävät epäpuhtaudet ja virheet. Menetelmän vuoksi lasit kestävät tuhansia kertoja pesukoneessa kirkkaina ja naarmuuntumatta. Prosessin hyötynä lasista saadaan myös erittäin sileää, jolloin hiilidioksidikuplat eivät tartu lasin reunaan vaan pysyvät juomassa ja tuovat aromit uudelleen ja uudelleen nautiskelijan aisteille.