Skip to main content

Sipoonjoen perinnesauna | Savusaunaelämys

Sipoonjoen perinnesauna | Savusaunaelämys

Lahjakorttiin sisältyy virkistysalueen käyttö kahden tunnin ajan yleisellä vuorolla. Sipoonjoen perinnesauna tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen savusaunassa, jossa kylpeminen vie ikiaikaisen suomalaisen saunomisperinteen ytimeen.

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Sipoonjoen perinnesauna tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen savusaunassa, jossa kylpeminen vie ikiaikaisen suomalaisen saunomisperinteen ytimeen. Saunan metisistä löylyistä voi pulahtaa raikkaaseen kylmävesialtaaseen, tai nautiskella Sipoonjoen metsäisistä rannoista lämpimässä altaassa. Mukaan yleiselle vuorolle tarvitset uimapuvun, pyyhkeen ja kylpytossut, mutta niitä voi myös vuokrata paikan päältä. Lahjakorttiin sisältyy virkistysalueen käyttö kahden tunnin ajan yleisellä vuorolla.

Lahja soveltuu laatulöylyä arvostavalle intohimoiselle saunaintoilijalle, tai vain rentouttavaa ja luonnonläheistä hetkeä arvostavalle saunan ystävälle.

Tarjoamme myös yhteistyökumppaneidemme kanssa perinnesaunotuksia, vihdontaa, turvehoitoja, yrttihierontaa, sekä erilaisia hauteita ja kylpyjä.