Skip to main content

Rukan Pressa | Majoitusarvokortti Rukalle

Rukan Pressa | Majoitusarvokortti Rukalle

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

RukanPressa tarjoaa täydellisen majoituselämyksen Suomen parhaassa hiihtokeskuksessa Rukalla.

Nauti Rukatunturin tarjoamista palveluista sekä aktiviteeteistä majoittumalla modernisti aivan Rukakylän välittömään läheisyyteen.

Huoneistot ovat aina valmiina, vuoteet pedattuina ja paikat puhtaana. Loppusiivous sekä vuodevaatteet sisältyvät hintaan! Kaikista huoneistoista löytyy oma sauna, parveke, kuivauskaappi, pyykinpesukone, nettiyhteys sekä oma varasto. Jokaiselle huoneistolle kuuluu myös oma autopaikka sähkölaturilla ja alakerran kuntosali on vapaassa käytössä!
Tarjolla on kolmen kokoisia huoneistoja moderneilla mukavuuksilla sekä tasokkaalla varustuksella, jossa kaikki tarpeet on huomioitu. Huoneistoista avautuu upeat näköalat ilta-aurinkoon päin, sijainti on rauhallinen ja pihalla on hyvin tilaa. Lemmikit ovat tervetulleita 1. kerroksen huoneistoihin. Täällä viihdytte varmasti!

Lahja oikeuttaa 300€ arvoinen majoitusarvokorttiin, joka on voimassa 12kk lunastushetkestä. Majoituksen hinta vaihtelee riippuen ajankohdasta ja sesongista, tarkasta hinta varauskalenterista. jos hinta ajankohdalle on korkeampi entä lahjakortin arvo, voit maksaa erotuksen itse kätevästi varauspalvelun avulla. Vähimmäismajoitusaika 2vrk

Lisätietoa kohteesta: https://rukanpressa.fi/

Hintatiedot ja arviot löydät: https://rukanpressa.bookingonline.fi/stable/tuotteet.jsp?teema_id=2803