Skip to main content

Reolink | TrackMix -akkukäyttöinen valvontakamera ulko- ja sisäkäyttöön

Reolink | TrackMix -akkukäyttöinen valvontakamera ulko- ja sisäkäyttöön

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Tuote-esittely
Reolink TrackMix -akkukäyttöinen valvontakamera ulko- ja sisäkäyttöön. Kahdella kuvasensorilla varustettu kamera Dual Tracking -kohteen seurannalla. Kamerassa on älykäs liikkeentunnistus, kaksisuuntainen ääni, muistikorttipaikka ja LED-valo.

Reolink TrackMix valvontakamera toimii akulla ja tarvitsee toimiakseen vain langattoman Wi-Fi-verkon (2.4/5 GHz). Oletuksena kameraa käytetään sisäänrakennetulla akulla/akkuvirralla, mutta kameraa on myös mahdollista käyttää sisätiloissa verkkovirralla (mukana ei toimiteta virtalähdettä). Tämän lisäksi kameran kanssa voidaan käyttää erikseen ostettavaa aurinkopaneelia, joka poistaa kesäkuukausina lataustarpeen lähes kokonaan. Kameran akkukesto yhdellä latauksella on keskimäärin 1-4 viikkoa riippuen asetuksista, käytöstä ja lämpötilasta. Kamerasta löytyy yönäkö IR-valoilla, joka kantaa optimaalisissa olosuhteissa noin 30 m päähän. Perinteisen yönäön lisäksi kamerasta löytyy myös LED-valo, joka mahdollistaa värivoimaisen kuvan pimeässä/hämärässä.

Reolink TrackMix -kameran erikoisominaisuus on kaksi kuvasensoria (laajakulma ja tele) ja tuplaseuranta-ominaisuus hybridi zoomilla. Laajakulma sensori on varustettu 2K 2560 x 1440 resoluutiolla, 2.8 mm polttovälillä ja F/1.6 aukolla. Tele-sensori puolestaan Full HD 1920 x 1080 resoluutiolla, 8.0 mm polttovälillä ja F/1.6 aukolla. Havaitessaan liikettä kykenee TrackMix-kamera seuraamaan kohdetta automaattisesti motorisoidun rungon ansiosta. Kummatkin sensorit näkyvät omina kuvanlähteinä, joten käyttäjä voi valita, kumpaa kuvaa haluaa katsoa. Halutessa kuvat ovat myös yhdistettävissä, jolloin seurattava kohde näkyy samaan aikaan niin lähennettynä kuin laajakuvana.

Älykkään liikkeentunnistuksen ansiosta kamera kykenee havaitsemaan kuvasta erikseen ihmiset ja ajoneuvot. Kameran lähettämät ilmoitukset saavat aivan uuden merkityksen, kun liiketunnistus määritetään reagoimaan ainoastaan ajoneuvoista ja henkilöistä. Kamerasta löytyy myös muistikorttipaikka (maks. 128 Gt, kortti on ostettava erikseen). Kamerasta löytyy myös tuki intervallivideoille (time-lapse). Kamera määritellään ottamaan kuvia halutulla aikavälillä ja kuvasarjasta muodostuu automaattisesti video. Rakennusprojektin eteneminen, kasvien keväinen herääminen, liikennevirtojen seuranta, aamun sarastus – käyttökohteita on loputtomasti!

Kameraa käytetään ja hallitaan helppokäyttöisellä Reolink-sovelluksella, joka on saatavilla sekä Android että iOS -laitteille. Sovelluksen käyttökieleksi on valittavissa suomi.

Reolink Cloud -pilvipalvelu:

Reolink on lanseerannut huhtikuun lopussa 2022 pilvitallennuksen valituille Reolinkin kameramalleille. Käyttäjän valittavissa on Basic Plan, Standard Plan ja Premier Plan -tallennusvaihtoehdot. Basic Plan voidaan aktivoida yhdelle Reolinkin kameralle ja palvelu on tällä hetkellä ilmainen. Basic Plan -palvelussa pilveen tallentuu 7 vrk tallennushistoria (maks. 1 Gt). Standard ja Premier plan ovat maksullisia palveluita tarjoten pidemmän tallennushistorian, tuen useammalle kameralle, enemmän tallennustilaa sekä paremmat hälytysilmoitukset (kamerasta riippuen).

Tutustu tarkemmin palveluun ja ehtoihin täältä. Pilvitallennus on vapaaehtoinen ja toimii muistikorttitallennuksen rinnalla. Pilvipalvelun ehdot ja hinnat saattavat muuttua tulevaisuudessa.

Huom, Kameran akkukestoon vaikuttaa oleellisesti käyttölämpötila, langattoman verkon voimakkuus, kameran käyttö, sekä liikkeentunnistuksien määrä.

Yhteensopivat lisävarusteet:

Reolink Solar Panel 2 -aurinkopaneeli
Ominaisuudet:

Kameran tarkkuus: kaksi kuvasensoria, laajakuva: 2560 x 1440, maks. 15 fps, tele: 1920 x 1080, maks 15 fps
Kuvasensorit: 1/3 CMOS
Linssien tiedot: 2.8 mm polttoväli, aukko F/1.6 + 8.0 mm polttoväli, aukko F/1.6
Näkökenttä: 96-38° horisontaalisesti, 55-21° vertikaalisesti
Motorisoitu runko (PT 0-90° vertikaalisesti, 355° horisontaalisesti)
H.265, H.264 -pakkaus
Hybrid zoom: 6X
Yönäkö 850 nm IR-valoilla, kantama noin 30 m
LED-valo: 1 kpl, 6500K, maks. 450 lumenia, värivoimainen kuva myös pimeällä
Dual Tracking – kohteen automaattiseen seurantaan sekä laajakuvassa että lähennetyssä näkymässä
Älykäs liikkeentunnistus, osaa tunnistaa kuvasta ihmiset, ajoneuvot ja lemmikit (lemmikit beta-versio)
PIR-tunnistus
Kaksisuuntainen ääni
Sisäänrakennettu sireeni (kaiutin)
Langaton standardi 802.11b/g/n (2.4/5 GHz)
Kamera toimii akulla tai verkkovirralla (huom, mukana ei toimiteta virtalähdettä)
Akku: 5100 mAh (7.2 V, 36.72 Wh), voidaan ladata käyttäen erillistä 5V 2A USB-C-virtalähdettä
Tallennus erikseen ostettavalle microSD-muistikortille (maks. 128 Gt)
Tuetut protokollat: SSL, TCP/IP, UDP, UPNP, SMTP, NTP, P2P
Sisä- ja ulkokäyttöön (IP66)
Käyttölämpötila -20°C ~ 55°C
Sovellus ladattavissa Android- ja iOS-alustoille, sovelluksen käyttökieli suomi/ruotsi/englanti
DC 12.0V 2A, <12W (virtalähdettä ei toimiteta myyntipaketin mukana)
Kamera voidaan asentaa kattoon tai seinälle
Mitat: 228 x 147 x 129 mm
Paino: 1.4 kg
Myyntipaketin sisältö:

Reolink TrackMix -kamera
USB-C-latauskaapeli
Asennussapluuna, kiinnitystarvikkeet
Pikaopas
Ikkunatarra (alueella videovalvonta)