Skip to main content

Ravintola Meripaviljonki | Lahjakortti ravintola Meripaviljonkiin ūüć∑ūüćĹÔłŹ

Ravintola Meripaviljonki | Lahjakortti ravintola Meripaviljonkiin ūüć∑ūüćĹÔłŹ

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Meripaviljongin juuret ovat meress√§. Ravintola tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen milj√∂√∂n ohella puhtaista, laadukkaista raaka-aineista valmistettuja kalapainotteisia ruokia sek√§ kosketuksen suomalaiseen luontoon ymp√§ri vuoden. Ravintola on modernin ajan suomalainen taidonn√§yte, arkkitehtoninen taideteos ‚Äď osa uutta, kansainv√§list√§ ja el√§myksellist√§ Helsinki√§. Tehty nautittavaksi meille jokaiselle osana historiallista kulttuurimaisemaa.

Meripaviljonki edustaa suomalaisen keittiön huippuosaamista. Keittiössä suositaan kotimaisia kauden tuotteita ja raaka-aineita, perinteisiä pohjoismaisia makuja unohtamatta. Ravintola tarjoaa tuoretta kalaa ja äyriäisiä joka päivä ja huomioi tarjonnassaan vaihtuvat sesongit, panostaen kesäkaudella mm. raikkaisiin tuoreisiin kasviksiin, marjoihin sekä klassisiin kala- ja rapuherkkuihin.

Tämä lahjakortti oikeuttaa ostamaan 100 euron edestä ruokalajeja ravintola Meripaviljongin ruokalistalta Helsingin Hakaniemessä. Ravintola on erikoistunut herkullisten kala-, äyriäis- ja hummeriannosten valmistamiseen, mikä näkyy myös sen sijainnissa meren rannalla Eläintarhanlahdessa. Näiden lisäksi listalta löytyy myös maukkaita kasvis- ja lihavaihtoehtoja.