Skip to main content

PULS | Whey Vanilla -proteiinijauhe, 1 kg

PULS | Whey Vanilla -proteiinijauhe, 1 kg

Hyvänmakuinen PULS Whey Vanilla -heraproteiinikonsentraatti toimii ylimääräisenä ja kätevänä proteiininlähteenä mihin aikaan päivästä tahansa ja auttaa kasvattamaan lihaksia tai ylläpitämään vähärasvaista lihasmassaa.

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Hyvänmakuinen PULS Whey Vanilla -heraproteiinikonsentraatti toimii ylimääräisenä ja kätevänä proteiininlähteenä mihin aikaan päivästä tahansa ja auttaa kasvattamaan lihaksia tai ylläpitämään vähärasvaista lihasmassaa. Sisältää 23 g korkealaatuista heraproteiinia annosta kohti

  • Täydellinen aminohappoprofiili
  • Luonnollisesti runsaasti tärkeitä BCAA- ja L-glutamiinihappoja
  • Vähälaktoosinen (tuote on vähälaktoosinen, kun se sekoitetaan veteen ohjeiden mukaisesti)
  • Loistava maku

Sekoita 1 annosmitallinen (30 g) 250 ml:aan kylmää vettä tai maitoa sheikkerissä. Nauti 1–3 annosta päivässä heti harjoittelun jälkeen tai aterioiden välissä.Sopii päivittäiseksi proteiinilisäksi urheilijoille ja kuntoilijoille. Tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytä kuivassa, viileässä paikassa, poissa suorasta auringonvalosta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

Herakonsentraatti (maidosta) (Suomi), aromit, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola, kaakaojauhe (1%), makeutusaine (sukraloosi).

Ravintoarvot (100 g:ssa):

Energia kJ (kcal) 1615 (386)
Rasva 5,9 g
josta tyydyttynyttä 3,9 g
Hiilihydraatit 6,4 g
josta sokereita 6,4 g
Kuitu 0,0 g
Proteiini 77,0 g
Suola 2,0 g
Laktoosi <0,1 g