Skip to main content

Philips | PUS8108 75″ 4K LED Ambilight TV + TAB8507B 3.1 Dolby Atmos Soundbar -tuotepaketti

Philips | PUS8108 75″ 4K LED Ambilight TV + TAB8507B 3.1 Dolby Atmos Soundbar -tuotepaketti

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

 

Philips PUS8108 75 tuuman koossa, eli 75PUS8108 on upealla kuvanlaadulla varustettu Philips Smart TV. Televisiossa on Philips Smart TV -käyttöjärjestelmä, 60 Hz paneeli ja Pixel Precise Ultra HD -kuvajärjestelmä.

TV:ssä on teräväpiirtokanavia tukevat digivirittimet DVB-T2, DVB-C HD ja DVB-S2. Siinä on myös CI+-liitäntä maksu-tv-kanaville.

Ambilight TV

Ambilight-televisiot ovat ainoita televisioita, joiden näytön takana olevat LED-valot reagoivat katsomaasi ja upottavat sinut televisiota ympäröivän värikkään valon hehkuun. Se muuttaa kaiken – televisiosi näyttää suuremmalta, ja pääset syvemmälle sisään suosikkiohjelmiisi, -elokuviisi ja – peleihisi.

Terävä kuva / HDR

Tämä 4K LED Ambilight TV tuottaa kaikkeen katselemaasi kirkkaan ja terävän kuvan sekä eloisat värit. Televisio tukee kaikkia keskeisimpiä HDR-muotoja, joten HDR-sisältö näkyy yksityiskohtaisempana myös erityisen tummissa tai kirkkaissa kohdissa.

Dolby Vision ja Dolby Atmos

Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tekniikoiden ansiosta elokuvat, sarjat ja pelit näyttävät ja kuulostavat upeilta. Nauti ohjaajan tarkoittamasta kuvanlaadusta ja unohda pimeät kohtaukset, joiden tapahtumista ei saa selvää! Jokainen sana kuuluu tarkasti, ja äänitehosteet kuulostavat aidoilta.

Philips Smart TV

Uudella älytelevisiollamme löydät kaiken nopeasti. Onko sarja kesken? Voit jatkaa katselua suoraan aloitusnäytöltä. Jos etsit jotain uutta, voit selata eri kategorioita, kuten toimintaa tai draamaa, ja nähdä ehdotuksia suosituimmista suoratoistopalveluista yhdessä paikassa.

Ohut, viehättävä muotoilu / Vastuullisesti pakattu

Tämän Ambilight-television käytännössä reunukseton kuvaruutu sopii lähes joka sisustukseen, ja kapea tummanharmaa jalusta on juuri sopivan korkuinen soundbarin asentamista varten. Pakkauksissa käytetään FSC-sertifioitua kierrätyspahvia, ja painomateriaaleisse on kierrätyspaperia.

Erinomainen pelaamiseen

HDMI 2.1 takaa viiveettömän pelikokemuksen ja sulavan grafiikan, jotta saat kaiken irti konsolistasi. Televisiossa on VRR-tuki ja lyhyen viiveen asetus, joka otetaan automaattisesti käyttöön, kun käynnistät konsolin. Ambilightin pelitila tuo pelaamiseen lisää jännitystä. Televisio tukee HDMI-liitännästä tarkkaa ja sulavaa, jopa 4K@60Hz videosignaalia.