Skip to main content

Puolenkuunpelit | Peace Chess

Puolenkuunpelit | Peace Chess

Rauhanshakki on shakin muoto, joka on luotu ilmaisemaan rauhaa, ystävyyttä ja yhteistyötä. Tavoitteena on löytää strategisen pelin kautta tapa ”syloida” toisen pelaajan kuningas. Peace Shakkia pelataan samalla laudalla ja samoilla shakkinappuloilla kuin perinteistä/klassista shakkia, vaikka Peace-shakkinappuloilla on erilainen toiminnallisuus. Mustat ja valkoiset palat voidaan yhdistää liitoksi ja ne voivat pysyä yhdessä ruudussa.

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Rauhanshakki on shakin muoto, joka on luotu ilmaisemaan rauhaa, ystävyyttä ja yhteistyötä. Tavoitteena on löytää strategisen pelin kautta tapa ”syloida” toisen pelaajan kuningas. Peace Shakkia pelataan samalla laudalla ja samoilla shakkinappuloilla kuin perinteistä/klassista shakkia, vaikka Peace-shakkinappuloilla on erilainen toiminnallisuus. Mustat ja valkoiset palat voidaan yhdistää liitoksi ja ne voivat pysyä yhdessä ruudussa. Koska nappuloita ei ole otettu, kaikki nappulat pysyvät laudalla pelin aikana. Kun liitot on luotu, molemmat pelaajat voivat edelleen siirtää niitä; voit ottaa liiton haltuunsa ja vapauttaa nappulasi liitosta korvaamalla sen toisella nappulalla, ja lopulta tapahtuu ketjureaktio, joka todella tuo rauhanshakkipelin esiin. Liitosten haltuunotto ja nappuloiden vapauttaminen tarkoittaa, että voit siirtää useita nappuloita yhdellä kierroksella.

Tässä esitelty sarja sisältää kaikki figuurit perinteisissä väreissä musta ja valkoinen. Pelataksesi tarvitset shakkilaudan, jonka kentät ovat noin 5×5 cm