Skip to main content

Lapland Hotels | Hotelli- ja illalliskortti

Lapland Hotels | Hotelli- ja illalliskortti

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

280€ arvoinen hotelli- ja illalliskortti kaikkiin Lapland Hotelsin kohteisiin.

19 PERSOONALLISTA HOTELLIA TÄYNNÄ TARINOITA

Lapland Hotelsin 19 persoonallista hotellia sijoittuvat vaihtoehtoisesti Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan, kaupunkitunturin keskipisteeseen, hiihtokeskusten sykkeeseen, suurten erämaa-alueiden laidalle tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin. Majoitusvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin sujuvaa majoitusta, keskeistä sijaintia kuin omaa rauhaa hakeville –retkeilyhuoneista luksusluokan sviitteihin ja lomahuoneistoihin.

LAPIN LUKSUSTA KESKELLÄ KAUPUNKIA

Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa sijaitsevat kaupunkikohteemme tuovat Lapin urbaaniin ympäristöön modernilla ja raikkaalla tavalla. Kekseliäs ja puhdas design pohjautuu Lapin rikkaaseenluontoon ja ikivanhojen tarinoiden mystiikkaan. Vieraanamme saat kokea tunnelmia aina pohjoisen tuntureilta ja jäkälärinteisistä metsistä talven pumpuliseen lumisateeseen ja kesän kultaiseen paisteeseen. Harkittu designimme tuo näiden kokemusten tärkeimmät elementit esiin modernilla tavalla.

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää useammassa osassa eikä kortin arvoa tai sen osaa ei hyvitetä rahana.

 

Lisätietoa: https://www.laplandhotels.com/FI/