Skip to main content

JBL | Quantum 910P langattomat pelikuulokkeet, sinivalkoinen

JBL | Quantum 910P langattomat pelikuulokkeet, sinivalkoinen

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Erityisesti PlayStationille suunnitellut huippuluokan JBL Quantum 910P Console Wireless -pelikuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen spatiaalista tilaääntä tukevan peliäänentoiston langattomassa muodossa. Matalan latenssin 2.4 GHz yhteys, irroitettava melun- ja kaiunvaimennuksella varustettu puomimikrofoni sekä erittäin pitkä akunkesto varmistavat, että pysyt aina ongelmitta yhteydessä peliin ja tiimiisi. Vastamelutoiminnon ansiosta nautit täydestä keskittymisrauhasta myös meluisammassa ympäristössä pelatessasi. Vapaudu kaapeleista ja pelaa kuten haluat.

Langattomat JBL Quantum 910P -pelikuulokkeet tuovat todellista kilpailuetua pelaamiseen kokonaisvaltaisella, pään liikkeitä seuraavalla korkealaatuisella äänentoistolla. JBL QuantumSPATIAL 360™ -tilaääni toimii mukana toimitettavalla USB-C-donglella PlayStation 5- ja Nintendo Switch -konsolien kanssa. Ammattitasoinen 3D-ääni on mahdollista saavuttaa myös PC:llä pelatessa Windows 10/11 -käyttöjärjestelmissä hyödyntämällä JBL QuantumENGINE -ohjelmiston kautta JBL QuantumSPHERE 360 -äänipaikannusta.

JBL QuantumSOUND Signature -äänitekniikka tekee jokaisesta pelikerrasta elämyksen. Hi-Res-sertifioidut 50 mm:n neodyymielementit tuottavat vaikuttavan ja aidontuntuisen äänen, joka on erityisesti pelaamiseen viritetty. JBL Quantum 910P Console Wireless -kuulokkeissa on lisäksi pelaamista varten kehitetty aktiivinen melunvaimennus, joka hiljentää häiritsevät taustaäänet.

Lyhytviiveisellä 2.4 GHz:n yhteydellä varustetut pelikuulokkeet tarjoavat massiivisen, jopa 39 tuntia kestävän toiminta-ajan (donglella, jopa 45 tuntia BT:n välityksellä). Kuulokkeita voi myös käyttää ladatessa, joten pelihetket eivät koskaan katkea. Quantum 910P tukee samanaikaista tiedonsiirtoa kahdesta lähteestä. Voit siis pysyä donglen avulla yhteydessä peliin samalla, kun Bluetooth 5.2 liittää kuulokkeesi puhelimeesi, jolla voit puhua puheluita tai kuunnella musiikkia samalla, kun pelaat. Kevyet ja kestävät kuulokkeet sekä nahkapäällysteiset ja muistivaahtotäytteiset pehmeät korvatyynyt varmistavat täyden mukavuuden pitkillekin pelisessioille.

JBL Quantum 910P on suunniteltu erityisesti PlayStationille, mutta on yhteensopiva myös Windows-tietokoneiden, Xboxin ja Nintendo Switchin kanssa. Kuulokkeet tukevat lisäksi Windows-tietokoneille suunniteltua JBL QuantumENGINE -ohjelmaa, joka tarjoaa lisätoimintoja (JBL QuantumSURROUND, RGB, taajuuskorjain, mikrofoniasetukset jne.) PC-pelaamiseen.

Ominaisuudet:

Langaton over-ear pelikuuloke
2.4 GHz langaton yhteys
Bluetooth 5.2 A2DP, HFP
Aktiivinen melunvaimennus (ANC)
Elementti: 50 mm dynaaminen
Taajuusvaste: 20 – 20 000 Hz
Herkkyys: 113 dB SPL @ 1 kHZ / 1mW
Impedanssi: 32 Ohmia
Irroitettava puomimikrofoni kaiun- ja melunvaimennuksella
Toiminta-aika noin 39 tuntia
Latausaika tyhjästä täyteen noin 3,5 tuntia
Sopii: PlayStation, Xbox, PC, Nintendo Switch, mobiililaitteet
Pakkauksen sisältö:

JBL Quantum 910P Console Wireless -pelikuulokkeet
Kalibrointimikrofoni
USB-latauskaapeli
3,5 mm:n audiokaapeli
Langaton USB-dongle
USB-C–USB-A-muunnin
Tuulisuoja mikrofonille
Pikakäynnistysopas, takuukortti, turvallisuustiedot