Skip to main content

JBL | Boombox 3 -Bluetooth-kaiutin, musta

JBL | Boombox 3 -Bluetooth-kaiutin, musta

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

JBL Bluetooth-kaiuttimien raskassarjalainen on nyt entistäkin parempi: Uudistettu JBL Boombox 3 tarjoaa voimakkaan äänen ja muhkean bassotoiston vuorokauden jokaiseen hetkeen. Uusi 3-elementtinen akustinen muotoilu tuottaa entistä syvemmän basson ja massiivisen JBL-soundin aiempaa vähemmällä säröllä.

Näyttävä ja tukeva kannettava bilekaiutin kestää miltei kaikenlaisia oloja. Se on veden- ja pölynpitävä sekä varustettu kahdella sivusuojalla. Linjakkaassa metallikahvassa on oranssi silikoninen otepinta. Kaiuttimen toistoaika on jopa 24 tuntia, joten musiikki voi raikaa aamun sarastuksesta yön pikkutunneille asti. JBL PartyBoost -yhteensopivien kaiuttimien kanssa useampia kaiuttimia voi liittää toisiinsa rajattoman äänentoiston saavuttamiseksi.

Boombox 3 -kaiuttimeen voi liittää langattomasti kaksi älypuhelinta tai tablettia. Näin kahdelta laitteelta voi soittaa musiikkia ilman että Bluetooth-yhteyttä tarvitsee välissä purkaa. Sisäänrakennettu virtapankki pitää huolen, että älylaitteet pysyvät virroissaan kuuntelun aikanakin.

Ominaisuudet:

Langaton Bluetooth-suoratoisto (Bluetooth 5.3, A2DP, AVRCP)
Elementit: 189 x 114 mm Subwoofer, 2x 80,9 x 80,9 mm Keskialue / 2 x 2,75″, 2 x Φ20 mm Diskantti / 2 x 0,75″
IP67-tason pöly- ja vesitiiveys
Kuunteluaika: 24 tuntia
Varavirtalähde
3.5 mm audiotuloliitäntä
JBL PartyBoost
Taajuusvaste: 40 – 20 000 Hz
Mitat: 48,2 x 25,7 x 20,0 cm
Paino: 6,7 kg