Skip to main content

Haasi | Mirror Houses majoitusarvokortti (2hlöä)

Haasi | Mirror Houses majoitusarvokortti (2hlöä)

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Haasi-loma Näköala-Haasissa (300€ arvoinen majoitusarvokortti)

Majoituksen hinta vaihtelee 350 – 519€ riippuen ajankohdasta ja sesongista. Tällä lahjakoodilla saat 300€ pois hinnasta ja maksat erotuksen itse.

Hintaan sisältyy aina ulkoporealtaan käyttö, aamutakit ja -tossut, vuodenajoittain vaihtuvan harrastevälineen käyttö, saunomismahdollisuus sekä pullo kuohuviiniä. Saatavana on myös herkullinen ja runsas maalaisgourmet-aamiainen huoneeseen toimitettuna, joka sisältyy hintaan. Haasille on mahdollista tilata herkullinen illallinen.

Kesällä 2020 Lehmonkärkeen valmistunut Suomessa täysin ennennäkemätön majoituskokonaisuus Haasi – Mirror Houses tarjoaa kokeneellekin matkailijalle jotain todella ainutlaatuista. Majoitushuoneen seinät ovat täyskorkeita peilaavia laseja ja majoitusrakennukset on rakennettu järvessä olevan laiturirakenteen päälle. Astuessasi sisään huoneeseen, eteesi aukeaa upea järvimaisema. Sisältä käsin voit ihailla niin auringonlaskua kuin myrskyäkin. Pimennysverhot takaavat sen, että uni tulee, vaikka ulkona olisikin valoisaa.

Haasin sisustus on elegantti ja harmoninen. Skandinaavinen värimaailma ja luonnonmateriaalit luovat tilaan lämpöä ja luksusta. Sisustuselementit on huolella valittu. Vuode on hotellilaatua ja keittiössä on huipputekniikalla varustellut keittiökoneet.

Haasi – Mirror Houses sijaitsee omalla rajatulla alueella. Haaseja on yhteensä neljä ja ne on sijoiteltu siten, että niistä on esteetön näkymä järvelle. Jokaisella Haasi-huoneistolla on oma yksityiskäytössä oleva ulkoporeallas. Haaseissa on myös saunamahdollisuus.

Haasi Mirror Houses on täydellinen kohde sinulle, joka kaipaat täyden palvelun ylellistä lomaa ja lyhyttä pakoa arjesta. Siksi kohde on tarkoitettu vain aikuisille (K-18). Sisäänkirjautuminen on klo 15 ja uloskirjautuminen klo 12

Teknistä tietoa peililasista:
Päiväsaikaan peililasi minimoi näkyvyyden ulkoa sisälle. Pimeällä sisätilan valaistus heikentää läpinäkyvyyttä, mutta verhoilla saat halutessasi peitettyä näkyvyyden ulkoa sisälle. Valokytkimissä on myös himmentimet.

Lisätietoa: https://lehmonkarki.fi/haasi-mirror-houses/

Voit tarkastaa majoituksen vapaat: https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsLehmonkarki/Home/Availability?CtId=13

Etäisyyksiä
Lahti 40 km (35 min)
Helsinki 130 km (1h 45 min)
Hämeenlinna 80 km (1 h)
Tampere 130 km (1h 35 min)
Vaasa 350 km (4h)
Oulu 470 km (5h 45 min)
Kuopio 250 km (3h 30min)
Turku 210 kilometriä (3 h 10min)

Sijainti
Asikkalassa, Etelä- Päijänteellä Pulkkilanharjun korkeudella.