Skip to main content

Electrolux | Create 4 Compact Blender E4CB1-6ST -tehosekoitin

Electrolux | Create 4 Compact Blender E4CB1-6ST -tehosekoitin

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Create 4 Compact Blender teki terveellisten elämäntapojen noudattamisesta juuri entistä helpompaa. Ja herkullisempaa. Ota banaani, vähän tuoreita marjoja ja tilkka mehua. Sekoita. Nyt voit nauttia tuoreista ja terveellisistä smoothieista ja ottaa ne mukaasi mihin tahansa.

Kätevä mukaan otettava 3-in-1-pullo

Sekoita suosikkiaineksesi suoraan mukaan otettavaan 3-in-1-pulloon, niin se on valmis mukaasi matkalle. Lisää haluamasi ainekset, sekoita, laita kansi paikalleen ja ota smoothie mukaasi.

Tasainen tulos useilla eri nopeuksilla ja sykäystoiminnolla

Täydellinen koostumus valitsemalla kahdesta nopeudesta ja käyttämällä sykäystoimintoa. Tasaisimmat sekoitustulokset niin jään murskaamiseen kuin smoothieiden valmistukseen.

Runsaasti varusteita kaikenlaiseen sekoittamiseen

Tutustu kaikkiin sekoitusmahdollisuuksiin monipuolisten varusteiden avulla. 600 ml:n lasikannu on ihanteellinen sekoittamiseen kotona, kaksi 600 ml:n pulloa ja mukaan otettava 300 ml:n pullo ovat täydellisiä smoothien ottamiseen mukaan, ja monitoimisilppurilla jauhat kahvipavut ja pähkinät hienoiksi.

Optimaalinen sekoitus TruFlow®-terillä

TruFlow®-terillä syntyy aina optimaalinen sekoitustulos niin jäätä murskatessa kuin koostumukseltaan täydellisen smoothien valmistuksessa.

Kompakti malli säästää tilaa

Ei enää suuria ja painavia tehosekoittimia viemässä tilaa työtasollasi. Create 4 Compact Blender -tehosekoitin vie paljon vähemmän tilaa ja tekee keittiöstä siistimmän.

Tekniset tiedot