Skip to main content

Delsey | Rempart Expandable 55 cm -matkalaukku, antrasiitti

Delsey | Rempart Expandable 55 cm -matkalaukku, antrasiitti

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Rempart-matkalaukun ulkokuoret ovat kestävää polykarbonaattia ja muotoiltu niin, että ne ovat pinottavissa päällekkäin. Laukun sisäpuolen vuori on kierrätysmateriaalia ja irrotettavissa sekä pestävissä. Kiristinhihnojen, vetoketjullisen tilanjakajan ja kolmen muun vetoketjutaskun avulla tavarat matkatavarat pysyvät paikoillaan ja organisoituna. Laukku on myös laajennettavissa, mikä tarjoaa maksimaalisen joustavuuden pakkaamisessa ja mahdollistaa sinun tuoda kotiin lisää matkamuistoja.

Ei enää tullin vahingoittamia matkatavaroita! TSA-hyväksytyn lukon avulla voit turvata matkatavarasi omalla henkilökohtaisella koodillasi ja samalla liikenneturvallisuusviranomainen (TSA) voi tarkistaa matkatavarasi erityisellä avaimella vahingoittamatta niitä. Lukko sijaitsee laukun päällä, mikä helpottaa matkalaukun avaamista ja sulkemista. Laukku on varustettu myös DELSEYn patentoidulla erittäin turvallisella vetoketjujärjestelmällä: SECURITECH 2 -vetoketjulla. Tämä ainutlaatuinen vetoketjujärjestelmä on 3 kertaa kestävämpi kuin perinteinen vetoketju ja tarjoaa optimaalisen turvallisuuden matkatavaroillesi. Vetimet ovat myös vahvistettuja, jopa 3 kertaa vahvempia kuin tavalliset vetimet. Alkuperäinen varkaudenestovetoketju on paras liittolainen turvalliseen matkustamiseen.

Rempart-matkalaukussa on 4 kaksoispyörää, jotka ovat hyvin ohjattavissa erilaisissa maastoissa ja rullaavat hiljaisesti. Laukku on lisäksi varustettu useaan eri korkeuteen lukittavalla teleskooppikahvalla sekä ylä- ja sivukahvalla. Kulkeminen läpi lentokenttien ja matkustaminen ympäri maailmaa on miellyttävää laukun liikkuvuuden ja mukavuuden ansiosta.

Ominaisuudet

Käsimatkatavarakoko, mitat: 55 x 35 x 25–28 cm
Paino: 3,28 kg
Tilavuus: 38.02 + 4.75 l
Ulkokuoren materiaali: polykarbonaatti
Suunniteltu pinottavaksi
Ylä- ja sivukahva
4 kestävää kaksoispyörää
Teleskooppikahva eri lukituskorkeuksilla
Irrotettava ja pestävä kierrätysvuori
Sisäpuolella säädettävät kiristinhihnat, vuorattu tilanjakaja kahdella verkkotaskulla sekä pieni vetoketjutasku
Vetoketjulla vapautuva laajennusosio
ZST 2 -vetoketju + TSA-lukko
Rajoitettu 5 vuoden takuu
Huom.! Tarkista matkatavaroiden mittoja koskevat rajoitukset lentoyhtiöltä.