Skip to main content

Ohjekeskus

Usein kysyttyä palvelusta

Valitse ja tilaa lahjakortit suoraan verkkopalvelustamme  tai ota yhteyttä myyntiimme.

Lahjakortit ja niiden teema sekä valikoima on valmiiksi suunniteltu toimestamme. Voimme tarvittaessa kustomoida valikoiman toiveidenne mukaiseksi. Lahjakortit täyttävät verottajan määritelmän kollektiivisuudesta (kohta 3.1.1) 
Palvelumme kautta lähetetään digitaalisia lahjakortteja suoraan vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti voidaan kustomoida yrityksenne logolla, kuvalla ja tervehdyksellä.

Toimitamme palkinnot suoraan vastaanottajan määrittämään osoitteeseen.

Maksuvaihtoehtona verkkomaksu tai lasku

Lahjat ovat verovapaita, mikä alla olevat ehdot täyttyvät (päivitetty 15.8.2023)

“Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu palvelu tai yksilöity lahjakortti. Työntekijä voi myös valita lahjan työnantajan määrittelemistä vaihtoehdoista. Rahana tai rahaan verrattavana suorituksena annetut lahjat ovat kuitenkin aina työntekijän palkkaa.”

Työntekijän merkkipäivän johdosta annetun lahjan kohtuullinen arvo on enintään työntekijän 1-2 viikon bruttopalkkaa vastaava määrä.

Lisätietoa ja ajankohtainen tietoa saat: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/62486/henkilokuntaedut-verotuksessa/

Tilaaminen on helppoa, tutustu valikoimaan. Valitse budjetti ja mieleinen lahjakortin teema, jonka jälkeen hoidamme loput!


Voit tilata lahjakortit suoraan verkkopalvelustamme  tai ottaa  yhteyttä myyntiimme. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa kysymyksissä

Lahjakortit ovat käytettävissä heti. Voit määrittää toimituspäivän itse tilauksen yhteydessä. 

Lahjakortin voimassaoloaika voidaan määrittää tilauksen yhteydessä 3kk – 12kk, kuitenkin niin että voimassaolo aika on vähintään 3kk. 

Palvelumme toimii ainoastaan kotimarkkinoilla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mikä tarvitset toimituksia Suomen ulkopuolle.

Palvelumme hyödyntää uusinta teknologiaa, jossa on palkitsemisen seurantajärjestelmän, joka auttaa yrityksiä mittaamaan palkitsemisen vaikutuksia.

Lahjavalikoimamme laajuus sekä läpinäkyvä hinnoittelu

kustomoitavuus, moneen eri käyttötarkoitukseen

Ja mukava asiakaspalvelu, joka auttaa sinua missä vain asiassa!

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu ( at ) happywork.fi

+358 50 3880 674

myynti ( at ) happywork.fi

+358 40 9696 838