Skip to main content

Therm-A-Rest | Questar 20F/-6C Balsam -makuupussi, long ūüŹēÔłŹ

Therm-A-Rest | Questar 20F/-6C Balsam -makuupussi, long ūüŹēÔłŹ

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Therm-a-Rest Questar 20F/-6C -makuupussi on valmiina elämäsi seikkailuun. Voit yöpyä kolmena eri vuodenaikana, keväästä syksyyn asti ja jopa pikkupakkasilla. Makuupussissa laadukas 650 Fill Nikwax Hydrophobic Down -untuvatäyte. Täytteen käsittelyn ansiosta se on vettähylkivää ja pitää sinut lämpimänä. Toe-asis-jalkaosion ansiosta kylmät varpaasi lämpenevät nopeasti makuupussiin menon jälkeen. Vaelluksesi lepohetket onnistuvat Therm-a-Rest -makuupusseilla. Pussin selässä on hihnat, joilla makuualustan saa pysymään tukevasti paikoillaan.

Väri: Balsam (harmaanvihreä)
Suositeltu käyttäjän maksimipituus: 198 cm
Paino: 1120 g
Mitat: 84 x 215 cm (regular)
Ympärysmitat: 168 cm (hartiat), 163 cm (lantio), 130 cm (jalkatila)
Mitat pakattuna: 19 x 23 cm
Mukavuusl√§mp√∂tila (comfort, naiset): 0 ¬įC
Rajal√§mp√∂tila (limit, miehet): -6 ¬įC
√Ą√§ril√§mp√∂tila (extreme): – 23 ¬įC
Pintamateriaali: 20D Polyester w/ DWR
Vuorimateriaali: 20D Polyester Taffeta
Täyte: 650 Fill Duck Nikwax Hydrophobic Down RDS (täytteen paino 610 g)
Vetoketju vasemmalla
Makuupussin comfort- eli mukavuuslämpötilalla tarkoitetaan alinta miellyttävää nukkumislämpötilaa. Mukavuuslämpötila on ohjeellinen, johtuen ihmisten erilaisesta sietokyvystä. Mukavuuslämpötilaa sanotaan myös naisten lämpötilaksi, koska naiset keskimäärin palelevat herkemmin. Limit- eli rajalämpötilassa nukut vielä mukavasti, jos sinulla on kunnollinen makuualusta, olet syönyt riittävästi ja kestät kylmää keskimääräisen henkilön mukaisesti. Extreme-lämpötila tarkoittaa alhaisinta lämpötila-arvoa, jossa ihminen voi selviytyä hengissä yön yli makuupussissa. Extreme-lämpötilassa nukkuminen on vain katkonaista, eikä makuupussia tule valita tämän lämpötilan mukaan. Makuupussissa nukkumisen mukavuutta ja lämpöä voi parantaa kunnollisella makuualustalla, sisälakanalla, sekä estämällä vetoa ja kosteuden kertymistä nukkumatilaan. Riittävä nesteen ja energian saanti auttaa myös pysymään lämpimänä.

Makuupussi suositellaan pakkaamaan sullomalla suojapussiinsa. Pitkiä aikoja säilyttäessä makuupussi olisi hyvä levittää välillä vuorokaudeksi, jotta materiaalien lämmönpitokyky säilyisi. Käytön jälkeen laita makuupussi aina kuivumaan ennen säilytystä.