Skip to main content

Hestra | Windstopper Pull Over Mitt -k√§sineet, koko 9 ūüƮԳŹ

Hestra | Windstopper Pull Over Mitt -k√§sineet, koko 9 ūüƮԳŹ

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Hestra Windstopper Pull Over Mitt -käsineet ovat erinomainen valinta ulkoiluun, kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Hanskoissa kätevä huppu, joka voidaan kääntää pois saadaksesi sormet paremmin käyttöön. Huppu voidaan kätevästi kääntää takaisin tuomaan lisälämpöä sormille. Gore-Tex pinta tarjoaa täydellisen tuulenpitävän suojan ja hyvän hengittävyyden ulkoiluun viileällä ja tuulisella säällä. Lämmin fleecekangas pitää sormet lämpiminä.

Oikean koon valitsemiseksi mittaa käden ympäryysmitta rystysten kohdalta ilman peukaloa ja käden mitta kämmenen tyvestä pisimmän sormen päähän. Valitse käsine näistä mitoista pidemmän mukaan:

Koko: 7 (178 mm)
Koko: 8 (203 mm)
Koko: 9 (229 mm)
Koko: 10 (254 mm)
Koko: 11 (279mm)
Ominaisuudet:

Hestra Windstopper Pull Over Mitt -käsineet retkeilyyn, kalastukseen ja metsästykseen
Viileälle ja tuuliselle säälle
Tuulenpitävät
Konepestävät
Käytännöllinen käännettävä huppu
Etuosaa koristaa tyylikäs Hestra-logo
Koko: 9
Materiaali:

Pintamateriaali: Gore-Tex Infinium Windstopper (70% polyesteri, 30% PU)
Vuori: ohut ja pehmeä fleecekangas, 100 % polyesteriä
Hestra on vuonna 1936 perustettu ruotsalainen yritys, jolla on pitkä historia käsineiden valmistuksessa. Hestra tarjoaa laajan valikoiman käsineitä monipuolisesti lasketteluun, urheiluun ja ulkoiluun. Tuotteet suunnitellaan ja kehitetään pienessä Hestran kylässä, Ruotsissa. Hanskat valmistetaan yrityksen omissa tehtaissa, joka varmistaa käsineiden korkean laatutason ja vastuullisuuden.