Skip to main content

Satake | Noushu Masamune Saku leipäveitsi, 20 cm

Satake | Noushu Masamune Saku leipäveitsi, 20 cm

Japanilainen Satake Cutlery on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1940 lähtien, ja on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä.
Sahalaitainen leipäveitsi on suunniteltu kaikenlaisten leipien leikkaamiseen. Ohut ja terävä reuna leikkaa erinomaisesti myös kovat ja rapeat kuoret, jolloin ohuiden viipaleidenkin leikkaaminen säilyttää leivän muodon. Terän pituus on 20 cm ja leveys 2,7 cm, ja se on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Veitsen kahva on kestävää polypropeenia.

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Japanilainen Satake Cutlery on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1940 lähtien, ja on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä.
Sahalaitainen leipäveitsi on suunniteltu kaikenlaisten leipien leikkaamiseen. Ohut ja terävä reuna leikkaa erinomaisesti myös kovat ja rapeat kuoret, jolloin ohuiden viipaleidenkin leikkaaminen säilyttää leivän muodon. Terän pituus on 20 cm ja leveys 2,7 cm, ja se on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Veitsen kahva on kestävää polypropeenia.

Ominaisuudet

  • Kahvan materiaali: polypropeeni
  • Terän materiaali: Ruostumaton teräs molybdeenilla
  • Terän kovuus: 58±1 HRC

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.