Skip to main content

WMF | KITCHENminis Longslot -leivänpaahdin

WMF | KITCHENminis Longslot -leivänpaahdin

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Valitse WMF KITCHENminis®, kun haluat säästää tilaa keittiöpöydällä ja kaapissa!

WMF KITCHENminis® -sarjan Longslot-paahdin on pitkän paahtoaukkonsa ansiosta monipuolisempi kuin tavallinen paahdin ja se on luonnollisesti valmistettu korkealaatuisesta, ruostumattomasta Cromargan®-teräksestä. Pitkän paahtoaukon ansiosta voit paahtaa yhdellä kertaa vaikkapa kaksi XXL-paahtoleipää. Tyylikäs metallinhohtoinen paahdin näyttää upealta keittiössäsi. Seitsemän säädettävää paahtoastetta takaavat sen, että saat juuri oman makusi mukaisen paahtoleivän. Automaattinen leivänkeskitystoiminto takaa tasaisen paahtotuloksen jokaisella kerralla. Paahtimessa on paahdettujen viipaleiden uudelleenlämmitystoiminto, jonka ansiosta leipää ei mene hukkaan. Sulatustoiminnolla saat pakastetuista viipaleista hetkessä yhtä herkullisia kuin ne olisivat uunituoreita. Kun valitset yksipuolisen paahdon, voit lämmittää esim. bagelin vain toiselta puolelta. Paahtimessa on lisäksi integroitu lämmitysteline sämpylöiden ja croissanttien lämmittämiseen. Irrotettava murutarjotin helpottaa paahtimen pohjalle kertyneiden murujen puhdistusta. Keep Cool -ominaisuuden ansiosta leivänpaahdin ei lämpene ulkopuolelta, joten sen käsitteleminen on turvallista. Teho 900 W. WMF KITCHENminis® Longslot -leivänpaahtimen leveys on 36,6 cm, syvyys 11 cm ja korkeus 15,6 cm. Liitosjohdon pituus on 1 m.

Miksi valita WMF KITCHENminis

WMF:n jatkuva tuotekehitys on ottanut huomioon asumisen ja elämisen trendit. Ihmiset ovat siirtyneet kaupunkeihin, joissa keittiöt ovat yleensä pienet ja niiden säilytys- ja pöytätilat rajalliset. Myös yhden ja kahden hengen kotitalouksien määrä on kasvanut. WMF suunnitteli Kitchen Minis -sarjan erityisesti tähän tarpeeseen. WMF KITCHENminis -sarjan kodinkoneet ovat pienikokoisia ja vain vähän tilaa vieviä. Vaikka sarjan tuotteet säästävät tilaa, resursseja ja energiaa, ne pärjäävät suorituskyvyltään yhtä hyvin kuin vastaavat isompikokoiset laitteet. Lisäksi niissä näkyy korkea laatu ja WMF:lle tyypillinen muotoilu.

Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan 18/10 -teräs. Cromargan on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan-teräs valmistetaan Saksassa.

WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.

Tekniset tiedot:

Teho 900W
Mitat (LxSxK): 36,6cm x 11cm x 15,6 cm
Virtajohdon pituus: 1m