Skip to main content

Tunturi | Fitcycle 50i -kuntopyörä

Tunturi | Fitcycle 50i -kuntopyörä

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Tunturi Fitcycle 50i-kuntopyörä soveltuu hyvin kaikkiin harjoitustasoihin. Helppokäyttöinen ja ergonomisesti miellyttävä kuntopyörä sisältää 20 eri ohjelmaa, joiden avulla voit tehdä esimerkiksi rasvaprosentin mittauksen. Näyttö on selkeä ja suurikokoinen. Pyörässä on servo-ohjattu magneettivastus ja 14 kg:n vauhtipyörä, joiden ansiosta polkeminen on tasaista ja aidontuntuista. Sykkeen mittaus tapahtuu käsiantureilla, mutta voit ostaa lisäksi myös analogisen 5-5,4 kHz:n sykevyön. Tunturi Fitcycle 50i-kuntopyörässä on myös integroitu tablettiteline, Bluetooth-tuki, jolloin voit käyttää haastavia ja hauskoja kuntoilusovelluksia.

Tunturi Routes on vain Tunturin kuntovälineiden mukana tuleva harjoitusohjelma, jonka avulla saat vaihtelua treeniin. Se toimii parhaiten tabletin kautta, mutta voit myös jakaa kuvan kännykältä Chromecastiin tai Airplayllä Apple TV:lle. Appi ohjaa Bluetoothin yli niin vastusta, vauhtia kuin mäen jyrkkyyttäkin. Sen tilauksesta löytyy niin ilmainen kuin maksullinenkin versio ja mikä parasta, ilmainen sisältää lähes kaikki toiminnallisuudet. Maksullisessa versiossa on mahdollista suorittaa kymmeniä tuhansia eri käyttäjien tekemiä ja kuvaamia reittejä. Ilmaisessa niitä on 15 mutta ne vaihtuvat nelisen kertaa vuodessa, mukautuen vuodenaikaan.

Voit tarvittaessa osallistua eri treeneihin ja koulutuksiin tai ryhmälenkkeihin muiden käyttäjien kanssa. Routes on nopea tapa tuoda vaihtelua harjoituksiin ja muokkaa yksinkertaisempikin kuntolaite älykkäämmäksi.

20 ohjelmaa
Magneettijarrut
Vauhtipyörä: 14 kg
Vastustasoja 32 kpl (350 w)
Sykkeenmittaus käsisensoreilla tai erikseen hankittava sykevyöllä
Istuimen korkeus ja etäisyys säädettävissä
Maksimi käyttäjäpaino: 135 kg
Mitat: 99 x 59 x 157 cm
Paino: 36,8 kg
Sovellus: FIT HI WAY+I-CONSOLE, KINOMAP
Muista myös erillinen kumialusta, jos haluat vaimentaa naapuriin kulketutuvia ääniä ja suojata lattiaa hieltä.