Skip to main content

Sushibar + Wine | Sushikurssi ūüć£

Sushibar + Wine | Sushikurssi ūüć£

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Oletteko sinä tai läheisesi miettineet mikä sushin tarina on historian havinoista meidän lautasillemme? Haluatteko oppia tekemään makeja ja nigirejä keittiömestarin opastuksella? Pääsette kuulemaan sushin salat, taiteilemaan itse sushiannoksia ja viettämään innostavan kurssihetken rennossa tunnelmassa!

Kurssin oheen voi myös tilata juomapaketin, johon kuuluu aperitiivi, 2 kaatoa viiniä sekä raikas jälkiruokajuoma. Kaikki juomatuotteet neuvotellaan suoraan ravintolan kanssa.
Järjestämme kerran kuukaudessa avoimen sushikurssi, mihin voi ostaa yksittäisiä paikkoja. Kellonaika avoimille kursseille on aina 18-21 välillä. Vuoden 2023 avointen kurssien päivämäärät ovat seuraavat: 14.6, 16.8, 13.9, 11.10, 15.11 ja 13.12.

Kurssin aikana valmistetaan muutama maki ja nigiri (22 palaa/hlö) keittiömestarin opastuksella, ja syödään itse tehdyt sushit kurssin päätteeksi. Kokonaisuuteen on hyvä varata aikaa noin 2,5h. Kurssin aikana kokki kertoo sushin valmistuksesta, välineistä sekä historiasta ja tarjoilija esittelee juomapuolen. Lahjakortti tarjoaa elämyksen yhdelle hengelle.