Skip to main content

Ströme | Compact Air Fryer -airfryer, musta

Ströme | Compact Air Fryer -airfryer, musta

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Ströme Compact Air Fryer -kiertoilmakypsennin on luotu helpottamaan ruoanlaittoa hektisen arjen keskellä. Valmista laatikkoruoat ilman uunin lämmitystä, tarjoile herkullisia uunikasviksia tai valmista ravintolakokemus omassa keittiössäsi ensiluokkaisen rapeilla ranskalaisilla. Istu pöytään ja anna Ströme Compactin hoitaa ruoanlaitto puolestasi.

Kokkaa kevyemmin

Ströme Compact mahdollistaa ensiluokkaisten frittiherkkujen valmistamisen – jopa täysin ilman lisättyä rasvaa. Tehokas kuumailma kiertää laitteessa, luoden täydellisen yhdistelmän rapeaa kuorta ja mehukasta sisustaa. Rei’itetty pohja mahdollistaa ruoasta irtoavan ylijäämä rasvan valumisen laitteen paistokorin pohjalle, jotta imeytymätön ja esimerkiksi lihasta sekä kalasta irronnut öljy ei leviä lammikoksi lautasellesi.

Kiireisen arjen pelastaja

Toisin kuin perinteinen uuni, Ströme Compact on valmis juuri silloin, kun sitä tarvitset. Kiertoilmakypsennin ei vaadi esilämmitystä vaan toimii täydellä teholla alusta alkaen. Kuuman kiertoilman ansiosta ruoka valmistuu nopeasti.

Lounassalaatit valmistuvat entistä näppärämmin, kun et joudu vahtimaan paistinpannulla paistuvia kanafileitä ja väistelemään kuumia öljyroiskeita – Compact paistaa puolestasi, voit käyttää aikasi salaatin pilkkomiseen.

Pieni, mutta monipuolinen

Kompaktin kokoinen kiertoilmakypsennin on helppo sijoittaa pienimpäänkin keittiöön. Kypsennin on oiva ratkaisu pienille kotitalouksille – Ströme kiertoilmakypsentimen avulla valmistat sopivan annoksen energiatehokkaammin.

Ströme Compactin käyttömahdollisuudet eivät rajoitu pelkästään ruoan ilmafriteeraukseen. Valmistat laitteessa jopa laatikkoruoat sekä leivonnaiset. 3 litran paistokorissa valmistuu esimerkiksi perinteinen makaronilaatikko sopivassa koossa pienelle kotitaloudelle.

Ströme kiertoilmakypsentimeen on esiasennettu kahdeksan kypsennysohjelmaa, joten voit laittaa ruokasi paistumaan ilman murehtimista paistoajoista ja -lämpötiloista. Löydät esiasennetut ohjelmat niin proteiinin lähteille (liha, kala sekä kana), ranskanperunoille kuin esimerkiksi muffineillekin. Kypsentimen sisälle mahtuu paistumaan mainiosti sopiva leivosmäärä pieniin illanistujaisiin.

Halusit sitten kasviksia ja kalaa kevyeksi lounaaksi tai hemmotella itseäsi rapeilla ranskalaisilla nugettien kera – laita ruokasi laitteeseen, valitse haluamasi kypsennysohjelma selkeästä kosketusvalikosta ja anna kypsentimen hoitaa ruoanlaitto puolestasi.

Ruoan laittoa ilman sotkua

Kiertoilmakypsentimellä valmistat ruoan helposti ilman leijailevaa rasvankäryä. Kypsennin ei kuumenna keittiötä kuten perinteinen hella tai uuni, vaan saat nauttia raikkaasta keittiöstä ruoan valmistuessa. Tiskikoneen kestävä paistokori on helppo puhdistaa ja monipuolisten käyttöominaisuuksien ansiosta et tarvitse useaa pataa, kattilaa ja paistinpannua.

Tekniset tiedot:

Paistokapasiteetti 3 litraa
Lämpötila 60-200°C
360 asteen pystysuora ilmankierto
Paistoaika: 1-60 minuuttia
Mitat: 32.8 x 24.3 x 28 cm
8 esiasennettua ohjelmaa: ranskalaisille, pihveille, kananugeteille, kakuille, katkaravuille, kalalle, kasviksille sekä sulatus. Esiasennettu ohjelma sisältäää paistolämpötilan sekä -ajan