Skip to main content

SATAKE | Noushu Masamuke Saku Chrome Deba -kokkiveitsi, 16 cm

SATAKE | Noushu Masamuke Saku Chrome Deba -kokkiveitsi, 16 cm

Kokkiveitsi on keittiön käytetyin veitsi, ja se sopii niin kasvisten, lihan kuin kalankin leikkaamiseen. Erittäin terävän terän pituus on 16 cm, ja sen teroituskulma on 15 astetta. Terä on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, jossa on korkea hiilipitoisuus sekä se sisältää molybdeenia. Tämä antaa erinomaisen korroosionkestävyyden, jolloin veitsi on pitkäikäinen ja erittäin kestävä. Veitsen kahva on ovaalin muotoinen, ja se on valmistettu kumipuusta. Ominaisuudet Teräs kovuus: 58±1 HRC Terän pituus 17 cm Teroituskulma 10-15° – huomattavasti terävämpi kuin eurooppalaiset veitset Japanilainen Satake Cutlery on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1940 lähtien, ja on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä. Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa. Jakolinkit

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Kokkiveitsi on keittiön käytetyin veitsi, ja se sopii niin kasvisten, lihan kuin kalankin leikkaamiseen. Erittäin terävän terän pituus on 16 cm, ja sen teroituskulma on 15 astetta. Terä on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, jossa on korkea hiilipitoisuus sekä se sisältää molybdeenia. Tämä antaa erinomaisen korroosionkestävyyden, jolloin veitsi on pitkäikäinen ja erittäin kestävä. Veitsen kahva on ovaalin muotoinen, ja se on valmistettu kumipuusta. Ominaisuudet Teräs kovuus: 58±1 HRC Terän pituus 17 cm Teroituskulma 10-15° – huomattavasti terävämpi kuin eurooppalaiset veitset Japanilainen Satake Cutlery on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1940 lähtien, ja on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä. Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa. Jakolinkit