Skip to main content

Roborock | Q7 Max -robotti-imuri, valkoinen

Roborock | Q7 Max -robotti-imuri, valkoinen

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Roborockin uudessa Q7 Max+ -mallissa yhdistyvät aiempien tuotesarjojen huipputeknologiat sekä suurikapasiteettinen roska-astia ja vesisäiliö, jotka takaavat vaivattoman ja tahrattoman puhdistuksen joka kerta. Suuritehoisen imurin, syväpuhdistusmoppausominaisuuksien ja 3D-kotikartoituksen ansiosta kodin siivouksen tulevaisuus on täällä.

Roborockin nimi on synonyymi markkinoiden laadukkaimmille robotti-imureille ja -mopeille. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi tuhlata maltaita saadaksesi uusinta Roborockin siivousteknologiaa – Q7 tarjoaa parhaan mahdollisen siivouskokemuksen ja tekee robotti-imureiden ja -moppien edistyneimmän luokan entistä laajemman ihmisjoukon ulottuville. Q7 tarjoaa kaiken Roborockin puhdistustehon rasittamatta budjettia.

Roborock Q7 Max+ ottaa uusia harppauksia tehokkuudessa: Yhdistämällä roska-astian ja vesisäiliön puhdistaminen ja täyttäminen on helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan ennen. Tämä yhdistettynä Pure -automaattiseen tyhjennystelakkaan tekee ylläpidosta helpompaa kuin koskaan ennen. Roborock Q7 Max+:ssa on massiivinen 470 ml:n roska-astia (lähes 20 % suurempi kuin muissa markkinoiden johtavissa robotti-imureissa) ja 350 ml:n vesisäiliö, mikä todella ansaitsee nimen ”Max”. Yhdistettynä tehokkaaseen akkuun, jonka käyttöaika on 180 minuuttia ja toimintasäde 240 neliömetriä, Q7 Max+ voi puhdistaa useimmat kodit yhdellä kerralla. Korkeudellaan 96,5 mm se mahtuu mukavasti useimpiin tiloihin, ja 3,67 kg:n painon ansiosta voit kuljettaa sitä helposti kerrosten välillä.Toimintaäänenvoimakkuus on tasapainotilassa vain 67 dB, ja lisäksi käytössä on älä häiritse -tila, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että Q7 Max+ keskeyttää kokouksesi, elokuvasi tai meditaatiosi.

Lujatekoinen imuri ja moppi

Roborock Q7 Max+ -korkealuokkainen imuri pystyy imemään likaa ja pölyä syvältä matoista tai lattialautojen välistä uskomattoman 4200 Pa:n imutehon ansiosta. Sisäänrakennetut ilmansuodattimet pystyvät poistamaan yli 99 % liasta ja allergeenihiukkasista, jotka ovat kooltaan vain 0,3 mikronia, ja ne keräävät pölypunkit (10-40 mikronia), lemmikkien hilseen (1-15 mikronia kissoilla ja 5-10 mikronia koirilla), siitepölyn (12-100 mikronia), homeen (4-40 mikronia) ja paljon muuta.Samalla Roborockin pitkäikäinen täyskumiharjasrakenne ravistelee mattoja varmistaakseen, että ne vapauttavat enemmän pölyä ja hilseilyä, ja sen muotoilu vastustaa luonnostaan hiusten sotkeutumista.

Roborock Q7 Maxin sisäänrakennetun mopin ansiosta se pystyy imuroimaan ja moppaamaan samanaikaisesti, jolloin lattiat jäävät kiiltäviksi ja tahrattomiksi. Se pystyy aktiivisesti hankaamaan lattioita jousikuormitteisen rakenteensa ansiosta, joka pystyy tuottamaan tasaisen 300 g:n paineen ja luomaan todellisia pyyhkäisyliikkeitä syvempää puhdistusta varten.

Roborock Q7 Max -mopissa on elektronisen pumpun ansiosta huikeat 30 veden virtaustasoa, joten se tarjoaa täydellisen puhdistuksen jokaiselle pinnalle ilman, että samaa aluetta tarvitsee käydä läpi yhä uudelleen. Tämä tarkoittaa sitä, että laattojen pinnoilla suurin vedensyöttötaso yltää jokaiseen nurkkaan laattojen välissä, kun taas puulattioilla pienempi vedensyöttötaso auttaa suojaamaan materiaalia.

3D-kartoitus ja täysi hallinta

Roborock Q7 Max on todella älykäs robottipuhdistaja, jonka kehittynyt ja tarkkaan hiottu tekoäly mahdollistaa sen, että se voi rakentaa edistyksellisen 3D-kartan kodistasi ja antaa sinulle mahdollisuuden joko hallita sen toimintoja täysin tai antaa sen löytää tehokkaimman reitin. Tämä on mahdollista Roborockin PreciSense LiDAR -järjestelmän ja kehittyneiden infrapuna-antureiden ansiosta.

Viimeisimpien innovaatioiden ansiosta Roborockin tekoäly pystyy rakentamaan kodistasi yksityiskohtaisen 3D-kartan, jota voit muokata lisäämällä huonekaluja ja lattiamateriaaleja entistäkin yksityiskohtaisemman kuvan saamiseksi.

Sovelluksen omaisuudet:

Yhden napautuksen rutiinit perheille, jotka kokkaavat paljon tai joilla on muita säännöllisiä rutiineja.
No-go -alueet ja näkymättömät seinät.
Älykäs navigointi, jossa käytetään kallioantureita, kiihtyvyysantureita, puskureita ja muuta, jotta Q7 Max ei jää loukkuun tai vahingoitu.
Lapsilukko, joka estää lapsia tai lemmikkejä muuttamasta asetuksia tai käynnistämästä sitä vahingossa.
Älykäs vyöhykejako ja dynaaminen z-muotoinen kattavuus mahdollisimman tehokkaita puhdistusreittejä varten.
Monitasoiset kartoitusjärjestelmät koteihin, joissa on useita kerroksia.
Ääniohjattu puhdistus, jonka voi synkronoida älykkäiden kodin laitteiden, kuten Amazon Alexan, Google Homeen tai Applen Siri-oikopolkujen kanssa.
Mahdollisuus ottaa ohjaus suoraan haltuun ja liikuttaa laitetta tarkkojen tarpeidesi mukaan.
Tekniset tiedot

Suunnistus LiDAR / lasernavigointi
Algoritmi SLAM
Yhteensopiva automaattisen Pure Dock -tyhjennysaseman kanssa
Puhdistusmetodi: lakaisu + moppaus
Kustomoitava moppaustoiminto vedensäädöllä
Mukautettu huonekohtainen imuteho
Täyskuminen pääharja
Tehostustila mattoja varten
No-Go-Zones
No-Mop-Zones
Irroitettava pääharja
Sivuharjan nopeudensäätö
Huonekohtainen siivous
Huoneiden siivous järjestys määriteltävissä
3D kartoitus
Usean kartan tallennus
Reaaliaikaiset kartat
Siivouksen aikataulutus
Moppausreitin näyttö
Alueiden segmentointi ja nimeäminen
Lapsilukko
Akkukapasiteetti 5200mAh
Imuteho (Max) 4200 Pa
Rated power 58W
Pölysäilyön tilavuus 470 ml
Akunkesto jopa 180 min
Äänenvoimakkuus (tasapainotettu tila) 67 dB
Siivousalue jopa 300 m²
Putoamissensori
Sähköinen vesisäiliö
3 vedensäätötilaa
Vesisäiliön tilavuus 350 ml
Tuotteen mitat 353 x 350 x 96.5 mm
Paino 3,67 kg
Latausaika < 6 h
Yhteensopiva sivuharja: Roborock 5 sakarainen -sivuharja, valkoinen, 2 kpl