Skip to main content

Philips | Somneo Connect Sleep & Wake Up Light -älykäs uniavustusjärjestelmä

Philips | Somneo Connect Sleep & Wake Up Light -älykäs uniavustusjärjestelmä

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Philips herätysvalo on kehitetty jotta voisit rentoutua, nukahtaa helpommin ja herätä levänneenä. Asteittain voimistuva valo herättää sinut mukavasti auringonnousun tapaan valon vaihtuessa pehmeän aamunpunaisesta oranssiin ja sitten voimakkaaseenvaloon jonka värit voit itse valita. Herääminen tuntuu luonnollisemmalta, joten heräät levänneempänä välttäen ylimääräistä stressiä. Voit viimeistellä haluamasi herätyksen luonnonäänillä tai radiokanavalla.

Tarvitsisitko herätyksen heti ensimmäisestä hälytyksestä torkkutoiminnon sijaan? Powerwake- herätys hoitaa homman vilkkuen ja vanhanaikaisen herätysäänen avulla. Normaaliaamuina torkkutoiminto löytyy lampun yläosasta, jolloin saat muutaman lisäminuutin heräämiseen.

Kun on nukkumaanmenoaika, RelaxBreathe -nukahtamisoppaan avulla hengität valon tahtiin jotta olosta tulisi rauhallinen nukkumista varten. Valon avulla voit tahdittaa hengitysrytmiä ja voit seurata sitä silmät ummistettuna. Hengitysrytmeillä on seitsemän eri asetusta ja niitä voi käyttää myös rentoutumiseen päivän aikana. Ympäristöä seuraava AmbiTrack -tunnistin kerää ja seuraa tietoja ympäristöstä seuraten makuuhuoneen lämpötilaa, ilmankosteutta, äänitasoa ja valon määrää havaiten mahdollisesti nukkumista haittaavat olosuhteiden muutokset.

SleepMapper -sovelluksen avulla voit hallita valoa, asettaa hälytyksiä, valita valoteemoja ja paljon muuta. Voit halutessasi saada tietoja makuuhuoneen ympäristöstä, unirutiineistasi ja vinkeistä unen parantamiseen. Somneon tärkeimmät toiminnot ovat myös laitteen ohjauspaneelissa käytettävissä.

 

Ominaisuudet:

Väri: valkoinen
Korkeus: 120 mm
Pituus: 220 mm
Leveys: 225 mm
Verkkovirta: 100-240 V, 50-60 Hz
Johdon pituus 1.5 m
Virtasovitin: 18 W
Paino sisältäen virtasovittimen: 0.9 kg
Kanta/kupu: kiinteä LED
Kirkkausasetukset: 25
Valon värit: valkoinen, oranssi, keltainen, keltaruskea
Suurin valaistustaso: 315 lm
Edistyksellinen torkkutoiminto, torkkuaika 9 min napauttamalla laitetta
Herätysäänten lukumäärä: 8
Herätysaikojen lukumäärä: useita
Rentoutusäänien lukumäärä: 4
Matkapuhelimen lataaminen: kyllä (USB- liitäntämahdollisuus laitteen takapuolella)
AUX-tulo: kyllä
FM-radio: kyllä
Ei UV-säteilyä
Kumitassut estävät luisumista
Hallinta älypuhelimella (iOS tai Android)
Tärkeimmät toiminnot laitteen ohjauspaneelissa