Skip to main content

Oclean | X10 -sähköhammasharja, sininen

Oclean | X10 -sähköhammasharja, sininen

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Oclean X10 on älykäs Sonic-sähköhammasharja, jonka värinäyttö näyttää harjaustietoja ja harjaamatta jääneet kohdat, joiden perusteella se luo tarvittaessa automaattisesti harjaussuunnitelman. Harjassa on viisi eri tilaa ja intensiteettiä erilaisiin suunhoitotarpeisiin sekä tehokas 40 000 rpm:n Maglev-moottori, jonka ansiosta harja puhdistaa tehokkaasti hampaiden välit, vaikeasti saavutettavat alueet ja ienrajan. Harjauksen jälkeinen visuaalinen palaute / hymiöt sekä älyajastin ja QuadPacer-toiminto takaavat täsmällisen puhdistuksen.

Älykäs teknologia – Älykkäässä Oclean X10 -sähköhammasharjassa käytetty kehittynyt teknologia ilmaisee hymiöin, miten harjaus onnistui, ja luo tarvittaessa automaattisesti harjaussuunnitelman. Ainutlaatuisen interaktiivinen ja älykäs suunhoitokokemus.
Puhdistusteho – Tässä ladattavassa hammasharjassa on erittäin tehokas ja edistyksellinen Maglev-moottori, jonka mikrovärähtelynopeus on 40 000 kertaa minuutissa. Korkealaatuiset DupontTM-harjakset sekä erillinen kielenpuhdistin tarjoavat entistä terveellisemmän ja hygieenisemmän harjauksen.
Henkilökohtainen harjausasetus ja viisi erillistä harjaustilaa: puhdistus, hieronta, herkkä, valkaisu ja kiillotus. Joka tilassa on lisäksi viisi eri intensiteettiä, joten harjaus voidaan asettaa vastaamaan omia tarpeita. Harja poistaa ruoanjäänteet ja tahrat tehokkaasti, syväpuhdistaa ienrajan ja hampaat sekä kirkastaa hymyn.
Hiljainen harjaus – Ocleanin patentoidun WhisperClean-tekniikan ansiosta harjausäänen voimakkuus on vain 45 dB. Hammaslääkärin hyväksymä kahden minuutin älyajastin sekä muistutustoiminto, joka muistuttaa siirtymään seuraavalle alueelle 30 sekunnin jälkeen.
Pitkä akunkesto – Kolmen tunnin latauksen jälkeen akunkesto on jopa 60 päivää (oletustilassa kahden harjauskerran perusteella laskettuna). Oclean X10 sisältää magneettisen seinäkiinnityksen, jonka ansiosta hammasharja pysyy siistinä. Esteettinen ja ergonominen suunnittelu sekä tehokkaat toiminnot tekevät Oclean X10 -harjasta ihanteellisen valinnan kiinnostavaan, interaktiiviseen ja älykkääseen suunhoitoon. Täydellinen lahja perheenjäsenille tai ystäville.
USB-lataus. Mukana tulee kaapeli, laturi hankittava erikseen.