Skip to main content

Oclean | W10 -hammasvälisuihku, vihreä 🪥🦷

Oclean | W10 -hammasvälisuihku, vihreä 🪥🦷

Oclean W10 hammasvälipuhdistin auttaa pitämään suuontelosta hyvää huolta. Laite on tarkoitettu käytettäväksi hampaiden harjauksen jälkeen. Suusuihku irrottaa ruoanjäänteet ja bakteerit, joihin hammasharja ei tepsi.

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Oclean W10 hammasvälipuhdistin auttaa pitämään suuontelosta hyvää huolta. Laite on tarkoitettu käytettäväksi hampaiden harjauksen jälkeen. Suusuihku irrottaa ruoanjäänteet ja bakteerit, joihin hammasharja ei tepsi. Laitteella voi hieroa ikeniä, mikä parantaa niiden verenkiertoa sekä tekee niistä vahvemmat ja terveemmät. Oclean W10 -suunhuuhtelulaitteessa on 30 päivän akunkesto ja viisi erilaista huuhtelutilaa. Laite poistaa ruoanjäänteet tehokkaasti ja raikastaa hymyn.

  • Viisi huuhtelutilaa: Oclean W10 -suunhuuhtelulaitteessa on viisi erilaista huuhteluasetusta, joista löytyy sopiva herkillekin ikenille ja eriasteisten hammastahrojen poistoon. Tilat teho, vakio ja hellävarainen sekä sykkivä-tila hampaiden välien ja ienalueiden tehokkaaseen puhdistukseen. Helppokäyttöinen on-demand-tila tarjoaa paremman hallinnan ja siistimmän huuhtelukokemuksen.
  • Puhdasta tehokkuutta: Jopa 1 400 kertaa minuutissa 30–100 psi:n intensiteetillä värähtelevä harjaton, sisäänrakennettu Maglev-moottori takaa hyvän puhdistustehon. Tehokas vesisuihku poistaa tahrat hampaista ja puhdistaa hammasten välit, joita on vaikeaa saada puhtaiksi manuaalisen harjauksen ja hammaslangan avulla. Sopii hyvin hammasrautoihin, implantteihin, kruunuihin tai hampaiden kiinnityskudoksiin liittyvien ongelmien hoitoon.
  • Akunkesto 30 päivää: Tämä suusuihku on täydellinen valinta paljon matkustaville ja matkailun ystäville.
  • 200 ml:n irrotettava vesisäiliö: Tarkka veden määrä on tärkeää huolellisen suunhoidon kannalta.