Skip to main content

KitchenAid | 5KES6503EAC -espressokeitin, kerma

KitchenAid | 5KES6503EAC -espressokeitin, kerma

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

KitchenAid 5KES6503 on korkealuokkainen espressokone, joka pitää lämpötilan optimaalisena valmistuksen aikana ja tarjoaa helpomman tavan kahvin tamppaamiselle. Tuloksena täyteläinen espresso, joka juuri sinun makuusi!

Älykkäät lämpötila-anturit takaavat täydellisen suodatuslämpötilan jokaisella kerralla. Esihaudutus alhaisella paineella ja italiainen 15 baarin pumppu tarjoavat täyteläisen kahvielämyksen. PID-lämpötilansäädin pitää lämpötilan juuri oikeana ja höyrysuutin annostelee juuri oikean määrän vettä. Kaunis, ajaton ja kompakti ulkonäkö sopii kodin kuin kodin sisustukseen!.

Kaksi älykästä lämpötila-anturia: Täydellinen suodatuslämpötila jokaiselle käyttökerralle.
Laadukas tasapohjainen Portafilter- suodatinkahva, jonka halkaisija on 58 mm ja jossa on kaksi upotettua nokkaa: Lämpötila pysyy optimaalisena valmistuksen aikana, ja tamppaaminen onnistuu helpommin sekä vakaammin. Voit valmistaa yhden tai kaksi espressoa kerralla.
Esihaudutus alhaisella paineella ja italialainen 15 baarin pumppu: Lisää vettä hitaasti ja tasaisesti kahvijauheen joukkoon. Tuloksena täyteläinen espresso.
Nopea kuumennus thermocoil-teknologian avulla: Vesi lämmitetään oikeaan suodatuslämpötilaan alle 45 sekunnissa.
PID-lämpötilasäädin: Lämpötila pysyy juuri oikeana espresson valmistukseen.
Annosvalinnan säädin: Valmista helposti yksi tai kaksi espressoa kerralla. Ohjelmoi haluamasi annoskoko.
Höyrysuutin tuottaa höyryä tai annostelee kuumaa vettä: Täyteläistä vaahtoa tai lämmintä maitoa cappuccinoa tai lattea varten tai vaikka kuumaa vettä americanoa tai teetä varten.
Tyylikäs ja kompakti laite, jossa metallikotelo: Lujatekoinen ja kestävä. Sopii keittiön tasoille ja kodin sisustukseen
Käytä yhdessä KitchenAidin kahvimyllyn kanssa: Valitse makusi mukainen jauhatuskarkeus – aidon makuisesta espressosta aina karkeaan pressokahviin asti
Vastajauhetun kahvin keittämiseen. Kahvimylly myynnissä erikseen.

VAKIOVARUSTEET

1,4 litran vesisäiliö, jossa kahva ja kansi: Täytä vesijohtovedellä. Tislattu vesi tai kivennäisvesi voi vaurioittaa espressokonetta. Älä käytä kumpaakaan niistä espresson valmistukseen.
Tasapohjainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Portafilter-suodatinkahva, jonka halkaisija on 58 mm ja jossa on kaksi upotettua nokkaa ja ABS-kahva: Upotettujen nokkien ansiosta suodatinkahvan pohja on tasaisempi, jolloin kahvin tamppaaminen on helpompaa ja vakaampaa kuin tavallisten kodin espressokoneiden Portafilter-suodatinkahvojen kanssa. 58 mm:n halkaisija auttaa pitämään lämpötilan oikeana valmistuksen aikana. Ei kestä konepesua.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tasapohjainen tamppaaja: Jauhetun kahvin puristamiseen. Ei kestä konepesua.

Suodatinpesät: Yksiseinäiset ja kaksiseinäiset suodatinpesät kahdelle ja yhdelle annokselle. Kaksiseinäiset paineistetut suodatinpesät vähentävät laadun vaihtelua uuttamisessa. Hyvä valinta aloitteleville baristoille. Ei kestä konepesua.Ei kestä konepesua.

Höyrysuutin, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu letku ja kuminen kädensija liikuttamista varten: Monipuolisen höyrysuuttimen avulla saat täyteläistä vaahtoa tai lämmintä maitoa cappuccinoa tai lattea varten tai vaikka kuumaa vettä americano-kahviin, kaakaoon tai teehen. Voidaan käyttää myös kuuman veden annosteluun kuppien esilämmittämistä varten.

350 ml:n maitokannu: Upota höyrysuuttimen kärki juuri ja juuri maidon pinnan alle vaahdottamista varten.

Valumisastia, jossa ruostumattomasta teräksestä valmistettu tipparitilä ja valumisastian tyhjennysilmaisin: Tyhjennysilmaisimella varustettu irrotettava valumisastia on helppo puhdistaa. Kun valumisastian ilmaisin nousee ja tulee näkyviin valumisastian ritilän pinnan yläpuolelle, tyhjennä valumisastia ja huuhtele se lämpimällä vedellä. Ei kestä konepesua.

Toiminnot: 5 painiketta:

Koneen etuosassa: tila (espresso – kuuma vesi – höyry) – espressoannos (1 tai 2 annosta) – puhdistus – käynnistys/peruutus.
Laitteen takana: käynnistys/sammutus, Lämmitysaika: 45 sekuntia.

Tekniset tiedot:

Teho 1 470 W
Rungon materiaali: metallikotelo
Paine: 15 baarin pumppu
Irrotettavan vesisäiliön tilavuus 1,4 l
Tuotteen mitat (K x L x S) 41,5 × 39,6 × 24,8 cm
Paino 5,55 kg
Johdon pituus 99 cm