Skip to main content

B&W | Pi5 S2 -langattomat vastamelukuulokkeet, vaalea harmaa ūüéß

B&W | Pi5 S2 -langattomat vastamelukuulokkeet, vaalea harmaa ūüéß

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Uusi päivitetty Pi5 S2 tarjoaa entistä paremman langattoman yhteyden, kuulokkeiden akunkeston sekä käyttökokemuksen. Uudistettu antennisuunnittelu parantaa Pi5 S2:n yhteyttä mahdollistaen jopa 25 metrin Bluetooth-kantaman entistä vakaamman ja laadukkaamman kuuntelukokemuksen puolesta. Akunkesto on kertalatauksella jopa 5 tuntia ja latauskotelo kasvattaa sitä jopa 19 tunnilla. 15 minuutin pikalataus tuo kaksi lisätuntia musiikin kuunteluun kuulokkeilla.

Pi5 S2 on täysin yhteensopiva Bowers & Wilkins Music -sovelluksen kanssa. Sovellus tarjoaa saumattoman käyttökokemuksen mukaan lukien asetusten, melunvaimennuksen tason ja käyttösensorin säädön. Kuulokkeiden toimintoja (kuten kappaleen vaihtaminen, puheluun vastaaminen ym.) ohjataan yhdellä painikkeella suoraan kuulokenapista tai puheohjauksella (Siri tai Google Assistant yhdistetystä laitteesta riippuen). Painikkeen toimintoja voi muokata mieltymystensä mukaiseksi Bowers & Wilkins Music -sovelluksessa.

9.2mm elementti ja kuulokkeiden korkealaatuinen keskinäinen synkronisaatio mahdollistavat erinomaisen äänentoiston. Pi5 S2 tukee Qualcomm aptX -koodekkia, joka mahdollistaa kuuntelun CD-laatuisena aptX-tuetuilta älylaitteilta. Lisäksi kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus sekä ympäristön äänien läpivienti. Sisäänrakennetut kaksoismikrofonit varmistavat selkeät puhelut.

Bowers & Wilkinsiltä on opittu odottamaan tinkimätöntä designia ja laatumateriaaleja, eikä Pi5 S2 tee tästä poikkeusta. Ylelliset kuulokkeet ovat saatavilla neljässä värissä: Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac ja Sage Green.

Ominaisuudet:

Aktiivinen melunvaimennus (ANC)
Bluetooth
Qualcomm aptX
Akunkesto: 5 h + 19 h latauskotelolla
2 mikrofonia per kuuloke
Lataus: USB-C tai langaton Qi-lataus
Elementti: 9,2 mm dynaaminen