Skip to main content

Beats | Studio3 Wireless Skyline -Bluetooth-kuulokkeet, savunharmaa

Beats | Studio3 Wireless Skyline -Bluetooth-kuulokkeet, savunharmaa

Katso kaikki Happy Work lahjat

Kuvaus

Ensiluokkainen äänenlaatu, hienosäädetty akustiikka ja Pure ANC -vastameluteknologia.

Ensiluokkainen ääni hienoviritetyn akustiikan ja Pure ANC:n ansiosta BeatsStudio3 Wireless -kuulokkeet takaavat ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen, sillä PureANC (puhdas, mukautuva taustamelun vaimennus) vaimentaa aktiivisesti taustaääniä ja reaaliaikainen äänikalibrointi säilyttää kirkkauden, äänialueen ja tunnelatauksen. Kuulokkeet paikantavat keskeytyksettä estettäviä ääniä ja reagoivat henkilökohtaisiin säätöihin automaattisesti ja reaaliaikaisesti, mikä optimoi äänentoiston säilyttämään ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen sellaisena kuin artisti haluaa sinun sen kuulevan.

Applen tehokas W1-siru.

Tehokkaan W1-sirun ansiosta käyttöönotto ja vaihtelu Apple-laitteiden* välillä on saumatonta, ja akunkesto on jopa 22 tuntia koko päivän kestävää kuuntelua varten, kun Pure ANC on käytössä. Lisäksi FastFuel -tekniikka tuottaa 10 minuutin latauksella 3 tuntia toistoaikaa. Akunkesto on jopa 40 tuntia, kun Pure ANC on poissa käytöstä alhaisen virrankäytön tilassa.

*Edellyttää seuraavia: iCloud-tili ja macOSSierra, iOS10, watchOS3 tai uudemmat versiot

Pysy yhteydessä. Musiikin keskeytymättä.

Voit vastata puheluihin, ohittaa kappaleita, säätää äänenvoimakkuutta ja aktivoida Sirin käyttämällä käteviä ja monitoimisia on-ear-säätimiä. Apple W1 -sirussa on Class 1 Bluetooth®-yhteys –alan paras luokitus kantamalle ja signaalin voimakkuudelle. Luokkansa parhaan suorituskyvyn ansiosta BeatsStudio3 Wireless -kuulokkeet synkronoituvat laitteiden kanssa saumattomasti, joten voit liikkua vapaasti, antaa musiikin soida ja pysyä tuotteliaana koko päivän.

Suunniteltu sopimaan.

BeatsStudio3 Wireless -kuulokkeet on suunniteltu tuntumaan mukavilta pitkään kestävässä käytössä, jotta voit hyödyntää tehokkaasti kuulokkeiden vaikuttavaa 22 tunnin akunkestoa ja kuunnella musiikkia vaikka koko päivän. Pehmeissä over-ear-korvatyynyissä on parannettu hengittävyys ja tutut kokoontaittuvat korvakupit, jotka sopivat mukavasti ja joustavasti kaikenmuotoisiin päihin. Kokonaisvaltainen muotoilu on kevyt, kestävä ja mukava, joten voit rauhassa uppoutua musiikin maailmaan.

Ominaisuudet:

Pure ANC Mukautuva taustamelun vaimennus
Reaaliaikainen äänikalibrointi
Jopa 22 tunnin akunkesto
Apple W1-siru
Hands-Free -toiminto
Pehmeät, korvaa ympäröivät tyynyt
Bluetooth
Paino: 260 g